kampen fotograaf
Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Jordy & Elyne

Deze trouwdag begon al geweldig doordat Jordy zijn beste vriend als eerste de first-look mocht doen. Wat een onvergetelijk moment. Daarna reden we naar het Engelswerk in Zwolle. Hier hadden we het geluk op een prachtige dauw ochtend. Met zulk licht wordt je zo blij! De ceremonie was in de Gouden zaal in Kampen. Een prachtige trouwlocatie in Kampen. En natuurlijk niet te vergeten, de geweldige trouwauto van Klassiek Rijden uit IJsselmuiden.
Klik hier voor de volledige reportage

zwolle fotograaf
Grafhorst - Genemuiden - Wezep | Trouw- en Bruidsfotografie

Klaas & Henrianne

De ochtend begon in Genemuiden. De vader van Henrianne heeft een vissersboot en wat is dan mooier om met zonsopkomst daarmee foto's te maken op het water. Geweldig! De kerkdienst was in Kampen. Gelukkig kan het in deze tijd van corona toch heel bijzonder en intiem zijn.
Klik hier voor de volledige reportage

fotograaf kampen
Genemuiden, Kampen en Zwartsluis | Trouw- en Bruidsfotografie

Willem & Klaasje

Trouwen in corona tijd. Op deze prachtige dag was daar bijna niks van te merken. Het was wellicht daardoor nog specialer. Ontroerende momenten waarbij je stil staat bij de tijd waarin we leven. √Čen en al feest en 's avonds een prachtige drive-in. Genieten dus!
Klik hier voor de volledige reportage

IJsselmuiden, Linden en Bunnik | Trouw- en Bruidsfotografie

Richard & Jorinde

Van IJsselmuiden naar Linden en Bunnik in een Volkswagen busje. Hoe tof is dat! Helemaal als al je vrienden je staan op te wachten bij vertrek. Daarna prachtige foto's mogen maken in de ENKA fabriek en dat was alleen nog maar het begin van de ochtend.
Klik hier voor de volledige reportage

IJsselmuiden, Kraggenburg en Nagele | Trouw- en Bruidsfotografie

Bryan & Margreet

Op deze mooie zomerse dag trouwden Bryan en Margreet. We zijn langs geweldige locaties geweest om de trouwfoto's te maken. Voor het avondeten nog langs oma en savonds een geweldig strandfeest. Wat wil je nog meer!
Klik hier voor de volledige reportage

Kampen, Oldebroek en Emmeloord | Trouw- en Bruidsfotografie

Paul & Annelies

Het begon 's morgens vroeg bij Paul in hartje binnenstad Kampen. Voor de trouwfoto's bleven we in Kampen om daarna door te gaan naar Oldebroek. De prachtige kerkdienst was in de Bovenkerk. Wat indrukwekkend! Het avondfeest in Emmeloord maakte de dag helemaal af! Genoten!
Klik hier voor de volledige reportage