fotograaf ijsselmuiden
22 Juli 2022
Sneakpreview Raj & Annet
IJsselmuiden en Fluitenberg | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een toffe dag was dit! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) waren we vandaag in IJsselmuiden en Fluitenberg. De gehele dag was op de Schildhoeve in Fluitenberg. Wat een liefde en vooral wat een lol. Met geweldige mensen om hun heen was het een fantastische dag om niet snel te vergeten. Alleen het feit dat we om 0:30 thuis waren zegt al genoeg. Raj en Annet wat hebben we van jullie genoten en dank je wel dat wij jullie mooiste dag mochten vastleggen. Nu eerst vakantie en op naar het 2e seizoen. Have a great holiday!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zuidwolde
16 Juli 2022
Sneakpreview Robin & Tirza
Geesbrug, Sleen en Zuidwolde | Trouw- en Bruidsfotografie

Geesburg, Sleen en Zuidwolde waren vandaag de locaties. Het is fantastisch om op zoveel verschillende plekken te komen met bruiloften. Vandaag trouwden Robin en Tirza. Ik hun knalrode MG van Klassiekrijden tourden ze rond om uiteindelijk te eindigen in Zuidwolde bij Narline. Wat een prachtige dag hebben we gehad. Op naar volgende week, de laatste bruiloft van het eerste seizoen en dan vakantie!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf almelo
15 Juli 2022
Sneakpreview Jillis & Leoni
Almelo, Ommen, Hattem en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Een landrover als trouwauto, ik hou ervan! Jillis en Leoni hadden in Afrika elkaar ontmoet en dus inderdaad in de landrover. De dag begon in het gezellige Almelo. Vandaaruit hebben we foto's gemaakt in Ommen bij Landgoed Eerde. Samen met de twee bruidskinderen liepen zij de ceremonie op bij Herberg Molecaten in Hattem. Een prachtige locatie in de bossen. Genoten! Jillis en Leoni heel veel geluk en liefde gewenst!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
09 Juli 2022
Sneakpreview Gert-Jan & Kari
Lemelerveld, Lemele en het Laer | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow! Wat was dit weer een top dag! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) waren we in de omgeving van het prachtige Lemelerveld. De rest van de dag werd gehouden op Landgoed het Laer in Ommen. Een heerlijke, ontspannen en mooie dag! Savonds was het één groot feest als afsluiter. Geniet mee met dit prachtig bruidspaar.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
08 Juli 2022
Sneakpreview William & Mariska
Staphorst, Punthorst en Dalfsen| Trouw- en Bruidsfotografie

Langzamerhand naderen we weer het einde van het eerste seizoen. De vakantie staat voor de deur! Nog een paar weken en 5 bruiloften en dat zit het eerste geweldige seizoen er weer op. Vandaag waren we in Punthorst, Rouveen en Dalfsen. Een heerlijke ochtend met geweldig licht. In Punthorst vlak bij Mariska was de fotoshoot in de bossen. Wat een mooie omgeving. Daarna was de ceremonie en verdere middag bij de Veldschuur in Rouveen. De dag werd afgesloten in Dalfsen. Lieve William en Mariska heel veel geluk en liefde.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
02 Juli 2022
Sneakpreview Rienk & Karin
Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Dalfsen, daar speelde vandaag de dag af van Rienk en Karin. Een fantastische dag! Vele emoties en veel gelachen. Bij Onder Ons in Dalfsen was de ceremonie en het geweldige feest. Rienk en Karin, heel veel geluk en veel plezier in Italië in de tunneltent!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf vaassen
01 Juli 2022
Sneakpreview Ruben & Henrieke
Vaassen, Emst en Epe | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag 1 Juli begon anders dan andere bruiloften, want het was ook mijn verjaardag! De L is van Liefde dus maar niet over mijn Leeftijd. Het was de dag van Ruben en Henrieke. Op kasteel Cannenburch hebben we de fotoshoot gedaan. Wat een prachtige locatie met vele mogelijkheden. In de smederij in Epe was de mooie ceremonie. Het was een top dag met lieve mensen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
24 Juni 2022
Sneakpreview Justin & Jitske
IJsselmuiden, Zwolle en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een knotsgekke bruiloft vandaag. Het weer was perfect! (dat leek even niet zo) De videograaf was (bijna haha) perfect en wat hebben we een lol en wat hebben we genoten. Justin en Jitske trouwden vandaag. Het was een heerlijke dag met twee toppers die er echt voor gingen. In alles was de liefde terug te zien! Zulke bruiloften vergeet je niet snel. Lieverds, heel veel geluk en Gods zegen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heino
23 Juni 2022
Sneakpreview Douwe en Joelle
Wezep, Zwolle en Heino | Trouw- en Bruidsfotografie

Warm zou het vandaag worden en dat hebben we geweten. Niet alleen door de liefde van Douwe en Joelle maar ook de 34 graden die werd aangetikt. En daar paste deze prachtige locaties als Sahara Ommen en Landtgoed Heino perfect bij. Ook ik zal niet over de bushalte beginnen want die kennen we nu allemaal wel. Heerlijk genoten vandaag met prachtige mensen en een liefdevol bruidspaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dedemsvaart
22 Juni 2022
Sneakpreview Frank & Kim
Dedemsvaart, Ommen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

3 jaar geleden was de planning om te trouwen, maar vandaag was dan uiteindelijk de dag! We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom. En wat een dag was dit. Bosjesman, aanzoek, heel veel schoolkinderen en warm waren enkele woorden van vandaag. Wat zijn jullie een prachtig en vreugdevol stel. We hebben genoten van jullie. Heel veel liefde en geluk gewenst lieverds!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf lemelerveld
17 Juni 2022
Sneakpreview Rens & Marsha
Zwolle en Lemelerveld | Trouw- en Bruidsfotografie

Een zomerse dag met 28 graden op de teller. Heerlijk genieten op één locatie in Lemelerveld en wel achter in de tuin bij de ouders. Vandaag trouwden Rens en Marsha. Een prachtige locatie. De ceremonie werd gedaan door Alice uit Zwolle. Weer leuk om eens samen te werken. Uiteindelijk een knallend feest op een zomerse avond, wat wil je nog meer. Genieten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
16 Juni 2022
Sneakpreview Patrick & Angela
Hardenberg, Wezep en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Patrick en Angela, al lang keken we uit naar deze dag. Twee prachtige mensen met geweldige kids en één op komst. Een tijdje terug mocht ik ze al fotograferen voor een Zwangerschapsshoot. De dag begon in Hardenberg waarna we op de school zijn geweest waar Angela juf is. Toen naar Patrick zijn werk en dat was op de militaire basis in Wezep. Hoe tof is dat! Met een Tank richting het open veld en knallen. (knallen in de zin van foto's maken he) Savond een groots feest bij Onder Ons in Dalfsen. Lieve Patrick en Angela, ik wens jullie alle liefde toe en Gods zegen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ommen
10 Juni 2022
Sneakpreview Arthur & Ellen
Nieuwleusen en Ommen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een festivalwedding. Iets wat je steeds meer ziet en hoe gaaf is dat. Heerlijk buiten de liefde vieren in festival sferen. Arthur en Ellen begonnen vandaag in Nieuwleusen. Vandaaruit vertrokken we naar Ommen voor de fotoshoot. De ceremonie was bij Vechtdal Events in Ommen. Een echte aanrader! Leuke details en prachtig aangekleed. Na de ceremonie ging het bruidspaar samen met de daggasten een tochtje maken op de vecht. Genieten! Arthur en Ellen, heel veel geluk en liefde samen gewenst en we spreken elkaar snel weer!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hasselt
09 Juni 2022
Sneakpreview Sander & Jolien
Hasselt | Loveshoot

Een prachtige Loveshoot in Hasselt samen met Sander en Jolien. Dit leuke stel gaat volgend jaar trouwen en hebben een loveshoot gepland om vast een kijkje te nemen hoe alles gaat. Samen hebben we Hasselt ontdekt en dat kwam goed uit want morgen krijgen ze ook nog eens de sleutel van hun huis. Succes met klussen en tot volgens jaar toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
03 Juni 2022
Sneakpreview Micha & Serieke
Zwolle en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag begon de trouwdag in Zwolle. Een prachtig gezinnetje met veel liefde. Met ieder zijn eigen pakje en jurkje. Hoe geweldig is dat! De fotoshoot was in hartje Zwolle waarna we een bloementuin buiten Dalfsen hebben bezocht. Samen met het bruidspaar bleek er iets te groeien waarvoor de hooikoorts voor alle drie op een hoog niveau kwam. ;-) De kerkdienst was in Dalfsen en bijzonder omdat naast de zegen voor Micha en Serieke de kleinste ook gedoopt werd! De ceremonie was bij Onder Ons in Dalfsen waar ook werd afgesloten met een groot feest! Heel veel geluk Micha en Serieke samen met de kids.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf rijssen
02 Juni 2022
Sneakpreview Klaas Johan & Elma
Rijssen, Elburg en Biddinghuizen | Trouw- en Bruidsfotografie

Soms heb je van die geluks momenten op een trouwdag met het weer. De dag begon om 5:15 in de auto naar Rijssen. Onderweg was er al veel mist met een prachtige rode zonsopkomst. De hoop was al dat het iets zou blijven hangen en zo was het. Daar wordt ik heel blij van! Buiten Rijssen hebben we de foto's gemaakt en daarna door het het mooie stadje Elburg. Hier was de ceremonie. Na de kerk zijn we vertrokken naar At Sea in Biddinghuizen. Met prachtig weer op het strand het feest en de liefde gevierd. Het was een top dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf lemmer
27 Mei 2022
Sneakpreview Mike & Sabine
IJsselmuiden, Doornspijk en Lemmer | Trouw- en Bruidsfotografie

Soms liggen vreugde en verdriet dicht bij elkaar. Ik heb groot respect voor jullie beiden Mike en Sabine. Daar wou ik mee beginnen. Deze prachtige trouwdag begon in IJsselmuiden waarna we foto's hebben gemaakt in Doornspijk. Samen met Jarno (videograaf) reden we daarna door naar Lemmer voor de ceremonie en het feest. Geweldige groepsfoto's mogen maken met toppers van vrienden. Wat heb ik genoten van jullie. Ik wens jullie alle geluk toe want dat verdienen jullie voor 200 procent!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
17 Mei 2022
Sneakpreview Douwe & Joëlle
Heerde, Schaapskooi | Loveshoot

Op een prachtige zomerse avond hebben we afgesproken met Douwe en Joëlle bij de Schaapskooi in Heerde. Wat een prachtig licht hadden we deze avond. Heerlijke wandeling gemaakt, zonder wandelschoenen maar die nemen ze mee op hun trouwdag in Juni! Ik kijk erna uit om jullie mooie dag te mogen vastleggen. Tot gauw toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hasselt
13 Mei 2022
Sneakpreview Gayan & Marieke
Hasselt, Elburg en Doornspijk | Trouw- en Bruidsfotografie

Emoties en momenten, dat is elke keer weer mijn doel met trouwreportages. Vandaag waren we bij Gayan en Marieke. Voor beiden gaat een geschiedenis vooraf, waardoor trouwdagen als deze extra bijzonder maken. Wat zijn jullie toppers! De liefde voor elkaar en voor de twee prachtige meiden. Veel hoeft er niet gezegd te worden, want de beelden spreken voor zich. Gayan en Marieke, ik heb ontzettend genoten zowel van jullie als de mensen om jullie heen. We speken snel weer af en dan drinken we weer een biertje samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf meppel
11 Mei 2022
Sneakpreview Ruben & Henriette
Marum en Meppel | Trouw- en Bruidsfotografie

Soms denk je "de wekker kan niet vroeger", maar toch het kan! Deze keer om 4:15. Dit voor de reis naar Marum in Groningen. Voor deze prachtige dag gingen we op pad voor Ruben en Henriette. Wat een lief en mooi stel zo samen. Prachtige locaties bezocht met de trouwauto van Klassiek rijden. Smiddags waren de kids van school langs geweest omdat beiden juf en meester zijn. Ruben en Henriette, geniet van de preview en veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf blokzijl
22 April 2022
Sneakpreview Lars & Gerrianne
IJsselmuiden, Marknesse en Blokzijl | Trouw- en Bruidsfotografie

Man man man, wat was dit weer een bruiloft! Alleen het zien van de preview zegt al genoeg! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) hebben we een fantastische trouwdag mogen vastleggen. Van een prachtige tulpenveld tot een levend rad en geblinddoek scheren. Smorgens begonnen we in IJsselmuiden waar we een firstlook mee maakten waarbij de vriend van Lars eerst mocht zonder dat hij het wist. Daarna geweldige fotolocaties langs geweest. In hartje Blokzijl was de kerkdienst waarna we naar Lavandula zijn geweest voor het knal feest! Dank je wel Lars, Gerrianne en alle lieve mensen om jullie heen. Jullie zijn toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
15 April 2022
Sneakpreview Henk & Rosalie
Staphorst, Rouveen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Het was vandaag knallen van 07:00 - 23:00! Wat een dag! Vol liefde tussen deze twee en prachtige mensen om hen heen. De dag begon in Rouveen en Staphorst. Met een prachtige lente ochtend met mist reden we samen met Jan (Kok Trouwsuto's) naar de Zwarte Dennen. Wat een prachige ochtend hebben we daar gehad. De ceremonie was bij de Agnietenberg in Zwolle. De laatste tijd komen we ook steeds vaker bij het kerkje in IJhorst. Een echte aanrader. Na het heerlijke diner was er weer een ouderwets top feest! Genieten. Henk en Rosalie, bedankt voor deze prachtige dag! Jullie zijn een geweldig stel. Geniet ervan!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf waterloopbos
02 April 2022
Sneakpreview Familie Luijendijk
Waterloopbos, Marknesse | Familiefotoshoot Luijendijk

Afgelopen zaterdag stonden er een aantal familiefotoshoots met onder andere de familie Luijendijk. Kevin en Bertine ken ik van vorige jaar. Zij zijn toen getrouwd en hoe tof is dat om ze zo weer met het hele gezin te mogen vastleggen. We waren bij deze fotoshoot in het Waterloopbos in Marknesse. Super toffe locatie met een geweldige gezin. Open, liefdevol en vol humor. Ik hou ervan! Hopelijk zien we elkaar weer snel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview