fotograaf kampen
17 Mei 2024
Sneakpreview Simon & Maartje
Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een heerlijke dag was het vandaag met Simon en Maartje. We begonnen vandaag in Kampen waar de firstlook was. De fotoshoot was bij roggebotstaete. Samen met Jeroen Strijker prachtige beelden mogen maken. De dag werd bij de Agnietenberg in Zwolle afgeloten. Weer heerlijke en prachtige momenten vastgelegd. Op naar volgende week!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
08 Mei 2024
Sneakpreview Daan & Clarice
Hardenberg, Zuidwolde en Balkbrug | Trouw- en Bruidsfotografie

BAM, wat een toffe trouwdag was dit weer! Een prachtige dag in Hardenberg en omgeving. Samen met Inge van Hemmink Media mochten we deze toppers vastleggen. Bij Narline in Zuidwolde was de trouwdag. Prachtig licht en wat een lieve mensen om hen heen. Savonds was de mooie intieme kerkdienst in Balkbrug. Een aanrader! Geniet mee en op naar volgende week!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
29 April 2024
Sneakpreview Michel en Marielle
Schaapskooi, Heerde | Loveshoot

Michel en Marielle waren de gelukkige winnaars van de Loveshoot. Op een heerlijke zomerse avond gingen we op pad bij de schaapskooi. Wat hadden we een geluk met het prachtige licht. Toppers, ik heb van jullie genoten en wens jullie alvast een super toffe dag in Juli.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
19 April 2024
Sneakpreview Hans & Judith
Kampen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag was een speciale dag. Een trouwdag met chinese tradities. Ontzettend leuk om eens mee te maken. In Kampen was de fotoshoot. Gelukkig hadden we een paar mooie binnenlocaties, want het zomer weer lijkt nog ver weg. Samen met Jeroen Strijker mochten we dit mooi vastleggen. De dag eindigde in Dalfsen met een mooi feestje! Bedankt Hans en Judith. Tot gauw!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
12 April 2024
Sneakpreview Jos en Erika
Genemuiden, IJsselmuiden en Staphorst | Trouw- en Bruidsfotografie

De rode draad van vandaag was toch wel de paarden. Wat een prachtig gezicht om dat te zien. Vandaag trouwden Jos en Erika vanuit Genemuiden. In Mastenbroek was de ceremonie en in de Hoeksteen de kerkdienst. In een machtige bak reden ze naar Staphorst waar we nu twee weken achter elkaar welkom waren bij Spoorzicht. Geweldige momenten mogen vastleggen. Welke vinden jullie het leukste? Op naar volgende week.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
05 April 2024
Sneakpreview Johan en Geeske
Staphorst, IJhorst en Havixhorst | Trouw- en Bruidsfotografie

Staphorst was vandaag de dag waar we waren voor de trouwdag van Johan en Geeske. Met een De ceremonie was in het mooie kerkje in IJhorst. Uiteindelijk na Spoorzicht in Staphorst eindigde de dag op Landgoed Havixhorst. Wat een prachtige locatie! Johan en Geeske dank je wel voor deze fijne en mooie dag. Ik wens jullie alle goed en Gods zegen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
22 Maart 2024
Sneakpreview Jan Sietze & Anne
Laag Zuthem, Zwolle en Lemelerveld | Trouw- en Bruidsfotografie

De eerste bruiloft van 2024 is een feit! Wat een begin van een geweldig seizoen. Ook dit jaar zitten we weer door het hele land. Dit keer in de omgeving van Laag Zuthem. Vandaag trouwden Jan Sietze en Anne. Wat een mooi stel en wat een fijne mensen. Prachtige momenten en een heerlijke sfeer. Ik heb van jullie genoten Toppers! Tot gauw en geniet mee!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
16 Maart 2024
Sneakpreview Tom & Kajsa
Heerde, Schaapskooi | Zwangerschapsshoot

Vorig jaar trouwde dit geweldig stel en deze mooie dag mocht ik vastleggen! Het geweldige nieuws is dat deze twee toppers een kleine krijgen en daar hoort een zwangerschapsshoot bij. Geniet mee met deze preview!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk
16 Februari 2024
Sneakpreview Johan & Geeske
Doornspijk, zandverstuiving | Trouw- en Bruidsfotografie

Langzamerhand begint het trouwseizoen weer en zo ook weer de eerste Loveshoots. Vandaag waren we in Doornspijk met Johan en Geeske. Over ongeveer 7 weken trouwt dit mooie stel in Staphorst. We zitten weer vol met energie en gaan weer knallen. Geniet mee met de eerste beelden. En tot over 7 weken toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kasteel havixhorst
15 December 2023
Sneakpreview Pieter Jan & Geralda
Kampen en Kasteel Havixhorst | Trouw- en Bruidsfotografie

De afsluiter van 2023 was op de prachtige locatie van Kasteel Havixhorst. Samen met Pieter Jan, Geralda en Pepijn vierden we de liefde. Met mooie momenten, een lach en een traan. Alles wat behoort tot een geweldige dag. Dit was dan ook de laatste bruiloft alweer van 2023! Wat een fantastisch jaar. Lieve mensen, ik wens jullie allemaal een liefdevol en gelukkig 2023 en op naar 2024!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf putten
08 December 2023
Sneakpreview Gert-Jan & Jonieke
Leerbroek, Hernen en Putten | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag waren we in Leerbroek voor de bruiloft van Gert-Jan en Jonieke. In de prachtige maand december trouwen heeft ook echt wat. Warmte, lichtjes en gezelligheid. Heerlijk. In Kasteel Hernen hadden we de fotoshoot. Wat een geweldige locatie. Daarna reden we door naar Kasteel Vanenburg waar de ceremonie en de rest van de trouwdag was. Op naar volgende week, de laatste bruiloft van 2023! In tussentijd kan je vast meegenieten van deze heerlijke winter bruiloft.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
24 November 2023
Sneakpreview Rick & Joanieke
Mastenbroek en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Op deze onstuimige dag in November trouwden Rick en Joanieke. Smorgens op de boederij samen met de koeien op de foto. Zo is elke bruiloft weer anders en dat maakt het zo leuk. Samen met David van Buro Wit mooie beelden mogen maken. Nog 2 prachtige bruiloften in December en dan zit 2023 er op! Geniet mee met dit mooie stel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview