fotograaf roggebotstaete
09 juni 2021
Sneakpreview Vincent & Wendy
Roggebotstaete | Familie- Gezinsfotografie

3,5 jaar geleden zeiden deze twee toppers "JA" tegen elkaar! Nu 3,5 jaar verder weer voor de lens met deze twee schatjes erbij! Deze zomerse ochtend waren we in Roggebotstaete. Een plek waar ik graag kom om foto's te maken. Diverse plekken om mooie platen te schieten. Het was weer mooi en bijzonder om jullie zo weer te mogen vastleggen. Herinneringen maken!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
05 juni 2021
Sneakpreview Patrick & Margot
Kampen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een hele bijzondere trouwdag vandaag. Mijn "kleine" nichtje gaat trouwen! De dag begon 100 meter van mijn huis vandaan (nieuw record, want die stond op 400 meter), samen met Arend-Jan (Adri) van Westerik Media Producties. Met wat hulp via youtube kwam het uiteindelijk wel goed met de stropdas van Patrick. De foto's hebben we gemaakt bij Landgoed Havezate den Berg, waarna we doorreden naar Onder Ons in Dalfsen. (een aanrader) De prachtige kerkdienst was intiem en vol emoties. Wat hebben we genoten vandaag. Bedankt Patrick en Margot! Bij het afleveren van het trouwalbum drinken we samen de whisky.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
04 juni 2021
Sneakpreview Piet & Henriëtte
Staphorst, Zwolle en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Om 5:00 precies te zijn ging de wekker. Deze prachtige en warme zomerse dag zal in Staphorst beginnen. Heerlijk genietend zat Henriëtte al klaar terwijl haar haar werd gedaan. Na de mooie first-look zijn we naar het Engelswerk gegaan in Zwolle. Daar was de jurk toch nog wel wat vies geworden, dus tijdens ons bezoek aan het bejaardentehuis de slang met water erop. Geweldig. De dag werd heerlijk afgesloten bij de Kaaihof met sigaren en een koud biertje!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf roggeb
29 mei 2021
Sneakpreview Familie Bosch
Roggebotstaete | Familie- en Gezins fotoshoot

Op een heerlijke zomerse ochtend stond de familie Bosch voor mijn lens. Mooie familie met drie lieve banjers. Heerlijk in Roggebotstaete wezen rond wandelen voor de mooie plekjes. Lekker spontaan en de kids lekker hun gang laten gaan. Dan krijg je de mooiste foto's. Heerlijk!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
28 mei 2021
Sneakpreview 50 jarig huwelijk Smit
Genemuiden en Zwolle | 50 Jarig huwelijk Smit

Zo leg je de dag ervoor een huwelijk vast wat aan het begin staat van een groot avontuur en vandaag een 50 jarig huwelijk! Een heel avontuur al achter zich. Wat prachtig om te zien en hoe bijzonder om dat te mogen vieren. Meneer en mevrouw Smit werden verrast door alle kinderen en kleinkinderen met een tochtje in een oldtimer. Daarna taart eten op de locatie de Kaaihof in Genemuiden. En net als toen en nu mochten zij elkaar een hapje taart geven. Geweldig! Als afsluiting een fotoshoot in het Engelswerk in Zwolle.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf mastenbroek
27 mei 2021
Sneakpreview Dennis & Laura
Grafhorst, Kampen, Zwolle en Mastenbroek | Trouw- en Bruidsfotografie

Dennis Esselink en Laura Koopman hadden vandaag hun grote dag. Inderdaad, je leest het goed. Ik mocht mijn naam genoot vastleggen! Wat een mooi stel! Ondanks het weer hebben ze er een prachtige dag van gemaakt. De cermonie vond plaats in de Gallery te Mastenbroek. Daarna de kerkdienst in IJsselmuiden. Heerlijke dag met veel diversiteit. Toppers,..geniet samen, geniet van elkaar en geniet van alles samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
26 mei 2021
Sneakpreview Alex & Jenine
Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag was de trouwdag van Alex en Jenine. "Gewoon lekker relaxed en niet te veel poes pas" zei Alex. De cermonie was in de goudenzaal in Kampen. Het is en blijft een prachtige plek voor een ceremonie. Tussen de buitjes door in Kampen en Zwolle foto's wezen maken. Alex en Jenine, heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ermelo
22 mei 2021
Sneakpreview Arjan & Jolanda
Ermelo en Harderwijk | Trouw- en Bruidsfotografie

"Het is een feest van genade, het is een feest God roept ons naar huis" (Feest van genade/Kees Kraayenoord) En wat een feest was het vandaag. Met bakken kwam het uit de hemel vanmorgen, maar dat mocht de pret niet drukken. Prachtige binnenlocaties langs geweest. Arjan en Jolanda waren zo relaxed en genoten van elk moment. Wat een prachtig en gezegend stel. Begin van de avond was de kerkdienst buiten. Zoals de dag was kan je terug zien in de foto's. Meer woorden zijn echt niet nodig.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
21 mei 2021
Sneakpreview Gerbrand & Debora
IJsselmuiden en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een voorproefje op wat gaat komen in September dit jaar. Vandaag was de ceremonie in Kampen en een mooie fotoshoot. Weten we vast hoe alles moet voor in September, zo zeiden Gerbrand en Debora dat. Een prachtige dag en dat beloofd wat voor September! Ik kijk er naar uit.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hulshorst
15 mei 2021
Sneakpreview Arjen & Anneloes
Elburg, Doornspijk en Hulshorst | Trouw- en Bruidsfotografie

In 2020 zouden Arjen & Anneloes trouwen. Helaas ging dat niet door en hadden ze het verzet naar vandaag. Een prachtige dag met een mistige ochtend. (de zomer wil nog niet komen) Van Elburg naar Doornspijk en als eindpunt Hulshorst. Daar aangekomen In het Koetshuis Hulshorst (een aanrader) werden ze ontvangen door het muziekkorps. Dat was niet verwacht en dus een emotioneel moment. Waardevol! Arjen & Anneloes, heel veel geluk en liefde gewenst!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
07 mei 2021
Sneakpreview Remco & Anne-Lynn
Kampen & Oldebroek | Trouw- en Bruidsfotografie

In de vroege ochtend in IJsselmuiden kwamen we aan bij Remco. Druk werd er voor de derde keer de trouwauto gepoetst omdat het net (voor de laatste keer) had geregend. Het beloofde een prachtige "Hollandse weer" dag te worden. Prachtige blauwe lucht met diepe wolkenpartijen. Remco en Anne-Lynn, wat een prachtig stel vol met humor, nuchterheid en liefde. Al zag Remco er iets tegenop om de foto's te maken, maar een top model was hij zeker. In het prachtige Kampen foto's mogen maken. De jurk werd zoals wel vaker (en wat pijnlijk is, maar zeker de moeite waard) wat vies. Gelukkig stond moeders al klaar met een warm bad. Daarna de ceremonie in de Sint-Annakapel. Met vrienden en familie werd het gevierd in Oldebroek op de locatie Aangenaam bij Mirre. (een echte aanrader)
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
30 april 2021
Sneakpreview Korneel & Roselie
Genemuiden en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Genemuiden was vanmorgen de plek waar we (Videograaf David, van Buro Wit) begonnen. Korneel en Roselie woonden vroeger letterlijk 1 straat uit elkaar. In de dominicanenklooster en het katerveer te Zwolle vond de fotoshoot plaats. Wat een geweldig licht hebben oude gebouwen toch! Om gek van te worden. Het gemeentehuis aan de havenplein in Genemuiden was de plek voor de ceremonie. Love it!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf radio kootwijk
29 april 2021
Sneakpreview Rudy & Bertine
Radio Kootwijk, Hasselt en Amersfoort | Trouw- en Bruidsfotografie

In de week voor de trouwdag zaten we met het weer. Het zou gaan regenen (want het is en blijft april) en flink. Maar wat hadden we geluk en wat een zegen. Precies in Koowtijk bleef het droog en konden we prachtige foto's maken bij Radio Kootwijk. Na deze ochtend reden we naar Thematuin De Heihut in Kootwijkerbroek waar de ceremonie was. Na het eten was de kerkdienst in Amersfoort. Zo mooi!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
24 april 2021
Sneakpreview Geert & Annemarie
Oldebroek en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Gisteren waren op de trouwdag van Geert & Annemarie. Samen met Arend-Jan (videograaf) van Westerik Media Producties hebben we deze prachtige dag in Oldebroek en Kampen mogen vastleggen. Ondanks de corona een mooie liefdevolle dag gehad. Op het platteland heerlijk genoten van de mooie momenten en dit mogen vastleggen. Laat het seizoen maar verder komen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
17 april 2021
Sneakpreview Wilco & Marijke
Hardenberg en Bergentheim | Trouw- en Bruidsfotografie

"Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven" Vorig jaar 17 april 2020 waren ze al getrouwd voor de wet. Volgend jaar doen we de dag over en dan helemaal, want dan is alles wel weer normaal, zeiden we toen. Vandaag was de dag! Helaas niet anders, maar wat hebben we genoten. Het was prachtig weer, er was nog meer liefde en ook belangrijk dat de opa's en oma's er nu wel bij konden zijn. Klein en intiem, maar dat maakt het alleen maar mooier! In de omgeving van Hardenberg en Bergentheim bevonden we ons vandaag. Volop genieten en het vieren van de liefde, want niemand houdt dat tegen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
10 april 2021
Sneakpreview Jan & Miriam
Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Jan en Miriam wouden al heel graag foto's en dus herinneringen hebben van hun kleine meid Naomi. Helaas door omstandigheden en de corona niet van gekomen. Dus kreeg ik een belletje. Morgen wordt Naomi 1 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een prachtige fotoshoot in het park en daarna thuis lekker taart eten. Wat een prachtige en lieve meid! Gefeliciteerd!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf elburg
09 april 2021
Sneakpreview Harmen & Jamie
Elburg en IJsselmuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

9 april 2021 was gisteren en die dag zullen we allemaal niet snel meer vergeten. Van begin tot eind één groot feest. Het kan, ook in deze tijd. S'morgens begonnen we in Grafhorst en IJsselmuiden voor het aankleedmoment en de firstlook. Wat hadden we een geluk met het weer! April doet wat ie wil en vandaag hadden we prachtig weer. In Elburg was de fotoshoot. Samen met Simon Bouwmeester (videograaf) prachtige platen geschoten. Bij beachclub NU was de ceremonie en in de avond de geweldige drive-inn, met muziek (dj), eten en drinken!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk
03 april 2021
Gezinsfotoshoot familie Kamphof
Zandverstuiving, Doornspijk | Gezinsfotoshoot

Gisteren waren we naar de zandverstuiving in Doornspijk geweest voor de gezinsfotoshoot van de familie Kamphof. De ouders zijn dit weekend 35 jaar getrouwd. Wat een zegen. Daarom hebben we met ze een heerlijke fotoshoot gehad. Het was wat fris, maar met de gedachten dat het 25 graden was ging het wel goed. Een geslaagde avond!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf deventer
20 maart 2021
Loveshoot Kevin & Bertine
Deventer | Loveshoot

Voor de loveshoot van Kevin en Bertine waren we gisteren in Deventer. Al een aantal keer mocht ik Deventer bezoeken en het blijft een mooie stad. We hadden afgesproken bij het oude station van Deventer. Dit omdat ze zelf veel gereisd hebben in de tijd dat ze elkaar hebben leerden kennen. Na het station zijn we nog even het park in geweest. Wat een mooi stel dat gaat trouwen komende juni 2021. Nu al zin in!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
26 februari 2021
Sneakpreview Marien & Lianne
Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie
Gisteren werd maar weer eens duidelijk dat je ook in deze tijd prachtig kan trouwen! Marien & Lianne stonden er zo positief in, ondanks dat ze de trouwdag een jaar hebben verschoven."Wij mogen het gewoon twee keer vieren" waren de woorden van dit prachtig stel. Toch de liefde vieren en het gewoon DOEN! We begonnen met een intieme kerkdienst voor de zegen. Hoe kostbaar kan dat zo zijn. Daarna de ceremonie en een drive-inn. Wat ben ik dankbaar en trots op jullie dat ik dat mocht vastleggen. Ik kijk al uit naar de trouwdagen die er gaan komen! Op welke manier dan ook. Wij maken een een feestje van! Tot volgend jaar toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
28 December 2020
Eindejaars Voordeurportretten
Kampen en IJsselmuiden | Voordeurportretten

Vandaag de tweede dag van de eindjaars voordeurportretten. Verschillende families en gezinnen langs om ze op bijzondere wijze vast te leggen. Het was fantastisch en wellicht voor herhaling vastbaar.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
27 December 2020
Eindejaars Voordeurportretten
Kampen en IJsselmuiden | Voordeurportretten

Dag 1 van de eindjaars voordeurportretten. Een prachtige dag zo aan het einde van het jaar. Afgelopen jaar was een jaar die we allemaal niet snel meer zullen vergeten. Om het jaar alsnog mooi af te sluiten ben ik op pad geweest voor de eindjaars voordeurportretten. Prachtige gezinnen en mooie stellen. Genieten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk
16 December 2020
Loveshoot Rudy & Bertine
Doornspijk Zandverstuiving | Loveshoot

Een mooie avond op de zandverstuiving in december. We hebben een heerlijk stuk gewandeld. Het mooie aan de zandverstuiving in Doornspijk is dat je meerdere plekken hebt: bos, heide en zand. Dit geweldig stel trouwt in april 2021. Ik kijk al uit naar jullie trouwdag. Be safe!
Klik hier voor de volledige sneakpreview