fotograaf zuidwolde
03 September 2021
Sneakpreview Marcel & Inge
IJsselmuiden, Schiphorst en Zuidwolde | Trouw- en Bruidsfotografie

Samen met Arend Jan (videograaf) begon onze dag in IJsselmuiden. Wat hadden we vandaag prachtig weer! De fotoshoot hadden we in de omgeving van Schiphorst. Op prachtige diverse plekken. De ceremonie vond plaats in de eigen achtertuin van het gezin van de bruid. Hoe tof is dat! Na de kerkdienst in IJhorst sloten we de dag mooi af in Zuidwolde bij Restaurant Narline. Marcel en Inge, Geniet van elkaar en veel liefde toegewenst!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
02 September 2021
Sneakpreview Angela, Patrick en Nina
Hardenberg | Zwangerschapsfotografie

Vorige week stond de zwangerschapsfotoshoot met dit prachtig gezinnetje gepland in Hardenberg. Bij aankomst begon het helaas te regenen en hebben we het een week uitgesteld. En hoe blij waren we daarmee! Samen met Angela, Patrick en Nina hebben we vanavond een prachtige fotoshoot gehad. Met heerlijk zomers weer! En wat deed Nina het goed en wat een schatje! Genoten van deze prachtige mensen en dat te bedenken dat ze volgend jaar gaan trouwen en ik ook dat mag vastleggen! Dankbaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf schokland
27 augustus 2021
Sneakpreview Nick & Ariadne
Wanneperveen en Schokland | Trouw- en Bruidsfotografie

Ook vandaag bewijst maar weer dat wat wisselvallig weer echt niet erg is op je trouwdag. Vanmorgen begonnen we samen met Arend-Jan in Wanneperveen. Een prachtige firstlook in de tuin! Toen zagen we al de mooie regenboog. We spraken naar elkaar uit dat er was letterlijk hoop is dat we dit nog eens mochten vastleggen. Tijdens de avondshoot kregen we het geluk om dit te mogen vastleggen. In deze tijden hebben we allemaal hoop. Op welk vlak dan ook. Hoop uit de regenboog maar ook hoop dat we dit eens mochten vastleggen. En dat is gelukt!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
26 augustus 2021
Sneakpreview Erwin & Gerieke
Staphorst, IJhorst en Hasselt | Trouw- en Bruidsfotografie

Ook deze week was ik weer in Staphorst en weer een prachtige dag. Een geweldige auto hadden Erwin en Gerieke, Chervolet uit 1957. Hoe tof! Na in Staphorst te zijn geweest was de ceremonie in IJhorst in een prachtige kerkje midden in de natuur. Een ceremonie met veel lachen en emoties. De babs was een collega van Gerieke en dat maakt het extra persoonlijk. Als afsluiting waren we in Hasselt bij het Kraantje. Een toffe locatie in de Haven en dus heerlijk aan het water. Erwin en Gerieke, heel veel liefde en geluk en een fijne tijd in Bonaire. (er was nog een plekje vrij hè)
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
20 augustus 2021
Sneakpreview Erwin & Geliene
Staphorst, Rouveen en Meppel | Trouw- en Bruidsfotografie

Om 5:15 ging de wekker gistermorgen. Dit keer om de trouwdag van Erwin en Geliene vast te leggen in Staphorst. De ochtend begon met geweldig weer. Het leek wel een ochtend in oktober. Dauw en een heerlijk doorkomende zon. De ceremonie vond plaats in Meppel bij Zizo. Na de kerkdienst in Rouveen werd de mooie dag afgesloten bij Zizo. Erwin en Geliene, heel veel geluk en liefde samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
12 augustus 2021
Sneakpreview Kobus & Wendy
Zwolle en Dronten | Trouw- en Bruidsfotografie

Op één of andere manier raakte vandaag mij deze bruiloft en zat ik zelf ook met waterige oogjes achter de camera. De ware en echte liefde tussen Kobus en Wendy was niet te missen. Zoals al in de kerk werd gezegd, je ziet gelijk hoe gek en hoeveel ze van elkaar houden. Er voor elkaar zijn en de andere beter maken en op één zetten. Wow! Het was een geweldige dag met prachtige momenten. Een lach, een traan en momenten dat je zelf ook even bij dingen in het leven stil staat. Toppers, ik wens jullie heel veel geluk samen en Gods zegen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf olst
06 augustus 2021
Sneakpreview Bart & Nienke
Olst en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Zo nu en dan begin je aan de ochtend en dan weet je, dit wordt een hele bijzondere trouwdag! Gewoon heerlijk beiden jezelf zijn en je trouwdag indelen zoals ze zelf willen en dat na drie keer verzetten. Dat deden Bart en Nienke. De emotionele ochtend was pas het begin. Daarna volgde het volgende; ochtend stress bier, prachtige shoot, tijgerspin, trouwautoboeket door de lucht, engelse bus, bloemenkerel, oma, emoties, licht, ski-en, polonaise en zo nog veel meer. Een dag voor mij waar ik heel blij van wordt en energie van krijg om de mooiste beelden vast te leggen. Toppers, bedankt voor deze geweldige dag! Één die ik niet snel zal vergeten.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hattem
30 juli 2021
Sneakpreview Joost & Gerlinda
Hattem en Oldebroek | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een prachtige dag was het vandaag. Vol liefde en emoties. De dag begon in Oldebroek en daarna in Hattem. Na de prachtige fotoshoot net buiten Wapenveld was de ceremonie bij Molecaten in Hattem. Wat een heerlijke plek is dat. Midden in de bossen. Het feest was bij de Franse School in Hattem. Joost en Gerlinda, bedankt voor deze prachtige dag! En Joost, dat biertje drinken we nog eens samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ommen
26 juli 2021
Sneakpreview Julian & Annelies
Sahara Ommen | Loveshoot

Vanavond waren we op de Sahara in Ommen. De gehele dag samen buienradar continu checken als het droog zou zijn. Uiteindelijk zoals wel vaker in Nederland viel het reuze mee en hadden we een heerlijke zomerse fotoshoot avond. Genieten van deze twee! Samen met Julian en Annelies maakten we foto's op de Sahara in Ommen. In september dit jaar gaan ze trouwen en ik kijk er nu al uit naar DE dag. Shinen kunnen ze wel dus daar zal het niet aan liggen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
23 juli 2021
Sneakpreview Ilona & Huib
Kampen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Afgelopen vrijdag was de trouwdag van Huib en Ilona. Na in de ochtend met de kids van school de heupen los te hebben gedanst zijn we naar het park van Kampen en de binnenstad geweest om mooie foto's te maken. Daarna voor de ceremonie bij Onder ons in Dalfsen, waar de dag heerlijk zomers werd afgesloten met een feest! Dank je wel toppers voor deze mooie dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview