fotograaf meppel
11 Mei 2022
Sneakpreview Ruben & Henriette
Marum en Meppel | Trouw- en Bruidsfotografie

Soms denk je "de wekker kan niet vroeger", maar toch het kan! Deze keer om 4:15. Dit voor de reis naar Marum in Groningen. Voor deze prachtige dag gingen we op pad voor Ruben en Henriette. Wat een lief en mooi stel zo samen. Prachtige locaties bezocht met de trouwauto van Klassiek rijden. Smiddags waren de kids van school langs geweest omdat beiden juf en meester zijn. Ruben en Henriette, geniet van de preview en veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf blokzijl
22 April 2022
Sneakpreview Lars & Gerrianne
IJsselmuiden, Marknesse en Blokzijl | Trouw- en Bruidsfotografie

Man man man, wat was dit weer een bruiloft! Alleen het zien van de preview zegt al genoeg! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) hebben we een fantastische trouwdag mogen vastleggen. Van een prachtige tulpenveld tot een levend rad en geblinddoek scheren. Smorgens begonnen we in IJsselmuiden waar we een firstlook mee maakten waarbij de vriend van Lars eerst mocht zonder dat hij het wist. Daarna geweldige fotolocaties langs geweest. In hartje Blokzijl was de kerkdienst waarna we naar Lavandula zijn geweest voor het knal feest! Dank je wel Lars, Gerrianne en alle lieve mensen om jullie heen. Jullie zijn toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
15 April 2022
Sneakpreview Henk & Rosalie
Staphorst, Rouveen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Het was vandaag knallen van 07:00 - 23:00! Wat een dag! Vol liefde tussen deze twee en prachtige mensen om hen heen. De dag begon in Rouveen en Staphorst. Met een prachtige lente ochtend met mist reden we samen met Jan (Kok Trouwsuto's) naar de Zwarte Dennen. Wat een prachige ochtend hebben we daar gehad. De ceremonie was bij de Agnietenberg in Zwolle. De laatste tijd komen we ook steeds vaker bij het kerkje in IJhorst. Een echte aanrader. Na het heerlijke diner was er weer een ouderwets top feest! Genieten. Henk en Rosalie, bedankt voor deze prachtige dag! Jullie zijn een geweldig stel. Geniet ervan!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf waterloopbos
02 April 2022
Sneakpreview Familie Luijendijk
Waterloopbos, Marknesse | Familiefotoshoot Luijendijk

Afgelopen zaterdag stonden er een aantal familiefotoshoots met onder andere de familie Luijendijk. Kevin en Bertine ken ik van vorige jaar. Zij zijn toen getrouwd en hoe tof is dat om ze zo weer met het hele gezin te mogen vastleggen. We waren bij deze fotoshoot in het Waterloopbos in Marknesse. Super toffe locatie met een geweldige gezin. Open, liefdevol en vol humor. Ik hou ervan! Hopelijk zien we elkaar weer snel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
23 Maart 2022
Sneakpreview Jelle & Hetty
IJsselmuiden, Kampen en Doornspijk | Trouw- en Bruidsfotografie

De lente! Een nieuw begin een nieuwe start. Zo ook voor Jelle en Hetty. Maandag en vandaag zeiden ze ja tegen elkaar. Een nieuw begin als man en vrouw. Het was een prachtige lente dag in maart. Op de zandverstuiving in Doornspijk leek het wel zomer waar we de fotoshoot hebben vastgelegd. Ze zeiden dat ze nog nooit een fotoshoot hadden gedaan, maar dat was niet te merken. Toppers waren jullie! De kerkdienst was in IJsselmuiden. Het was weer genieten. Heel veel geluk samen en we spreken elkaar snel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
26 Februari 2022
Sneakpreview Marien en Lianne
Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Precies een jaar geleden trouwden Marien en Lianne in corona tijd. Klein en intiem omdat door de omstandigheden niet anders toen kon. Vandaag precies een jaar later de omgekeerde situatie. Wat een zegen! Op deze "lente" dag begonnen we in Zwolle. Voor de first look. Samen met Derk van Klassiek rijden (trouwauto) reden we naar Doornspijk voor de fotoshoot. Wat een pracht weer was het. Ondanks de missende pochet (haha) een geweldige shoot gehad. De kerkdienst mocht dit keer (5 personen vorig jaar) in een volle kerk. Als afsluiting zijn we naar de Leuke Hanzestad in Kampen geweest. Marien en Lianne, wat een bijzondere tijd zo samen om twee keer de liefde en jullie trouwdag te mogen vieren. Bedankt!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf castricum
22 Februari 2022
Sneakpreview Remco & Janneke
Castricum aan Zee en Castricum | Trouw- en Bruidsfotografie

Voor de eerste bruiloft van 2022 zijn we naar Castricum aan Zee geweest. De derde keer dat we hier weer zijn en het blijft bijzonder. Deze prachtige dag op 22.02.2022 begonnen we Bij Hotel Zoomers waar Remco en Janneke zich klaar maakten. Lichte spanningen maar dat maakt het altijd zo mooi. Na de firstlook was de fotoshoot in de duinen en de ceremonie in Castricum. Smiddags het feest in pavilion Zoomers aan Zee met een prachtige zonsondergang als afsluiting. Remco en Janneke, ik heb genoten van jullie. De humor, oprechtheid en liefde maakt jullie een prachtig stel. Heel veel geluk samen en hopelijk tot gauw.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
06 Januari 2022
Sneakpreview Familie Schrijver
Doornspijk, Zandverstuiving | Familiefotoshoot Schrijver

De eerste gezinsfotoshoot weer van 2022. Hopelijk wordt het een prachtig, liefdevol en vooral gezond 2022! Dit keer waren we op de zandverstuiving in Doornspijk. Na een paar keer te hebben verzet in verband met het weer was het vandaag raak! Mooi weer en een geweldig gezin. Samen met de kids (de bink, hardprater en de oudste) gingen we op pad. Heerlijk rondlopen, kletsen en dan komen de foto's vanzelf wel. Als dit de voorproef voor 2022 is, dan kijk ik nog meer uit naar alle fotoshoots in dit nieuwe jaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
29 November 2021
Sneakpreview Jenine & Sander
Kampen en Doornspijk | Zwangerschapsfotografie

Het was even passen en meten met het weer maar het was gelukt! Precies het uur dat we de fotoshoot hadden in Doornspijk was het prachtig weer. Dit keer met Jenine en Sander. Papa en Mama to be! Op de zandverstuiving in Doornspijk hebben we prachtige foto's gemaakt. Heerlijk ontspannen en spontaan.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
20 November 2021
Sneakpreview Bart en Laila
Dalfsen, IJsselmuiden, Ommen en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Na drie keer uitstellen was vandaag dan eindelijk echt de dag voor Bart en Laila. Vanuit Kampen en IJsselmuiden reden we naar Ommen en Dalfsen. Voor de fotoshoot en de trouwlocatie Onder Ons in Dalfsen. Een bruiloft in November hou ik zo van. Warmte maar dan ook de kou, warme choco in plaats van een cocktail, een kerstboom dan een palmboom. Het is echt een aanrader! En zo nadert het einde van het jaar en was dit ook tevens mijn laatste bruiloft van 2021. Bart en Laila, bedankt voor jullie prachtige dag en dat dit de afsluiter mag zijn van het seizoen. En wat voor één!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf roggebotstaete
17 November 2021
Sneakpreview Henk en Rosalie
Roggebotstaete | Loveshoot

Henk en Rosalie gaan in April 2022 trouwen en daarom wouden ze graag een Loveshoot boeken. Samen zijn we naar Roggebotstaete gegaan net voor zonsondergang en wat troffen we het met het weer. Heerlijk rond gelopen en mooie foto's gemaakt. Genieten en wat kijk ik uit naar jullie trouwdag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf barneveld
11 November 2021
Sneakpreview Julian en Anneke
Werkendam, Barneveld en Kootwijkerbroek | Trouw- en Bruidsfotografie

"Vertrouw op de HEERE en doe het goede; bewoon de aarde en voed u met trouw. Schep vreugde in de HEERE, dan zal Hij u geven wat uw hart verlangt" Om 4:30 ging op deze prachtige dag in November de wekker. Op weg naar Werkendam. Vandaag gingen Julian en Anneke trouwen. Trouwen in November of December is zo geweldig. De sfeer van de kaarsjes en prachtig licht met de fotoshoot. Deze was in de Biesbosch en wat een geweldige omgeving. De dag werd verder voornamelijk op Kaster Schaffelaar in Barneveld gehouden. Soms heb je bruiloften waar je vaak aan terug denkt. De liefdevolle mensen, veel gelachen en mooie gesprekken. Julian en Anneke, heel veel geluk samen en Gods zegen over jullie huwelijk.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf grafhorst
23 Oktober 2021
Sneakpreview Kestel & Nathan
Grafhorst en Roggebotstaete | Zwangerschapsfotografie

"U bent groot, u doet wonderen, u alleen bent God" Op deze heerlijke herfstmiddag zijn we samen met Kestel en Nathan bij Roggebotstaete. Ook in dit seizoen een prachtige locatie om foto's te maken. Zo nu dus ook de zwangerschapsfotoshoot. Hoe wonderlijk is het en zo prachtig om te mogen vastleggen. Het begin!
Klik hier voor de volledige sneakpreview