fotograaf grafhorst
27 Januari 2023
Sneakpreview Roelard & Helienne
Kampen, Grafhorst en Kampereiland | Trouw- en Bruidsfotografie

Koud? Koud? Ja het was water koud, maar wat een bikkels deze twee. Om 8:30 aan de IJssel staan met een flinke wind en gevoel van -5. Maar dan krijg je ook prachtige momenten. Vandaag was de dag van Roelard en Helienne. Meester en Juf van de basisscholen. De ceremonie was in de Goudenzaal te Kampen. Met prachtige mensen om jullie heen was het een feest vandaag! Bedankt toppers en tot gauw!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf vollenhove
19 Januari 2023
Sneakpreview Johannes & Renate
Vollenhove en Luttelgeest | Trouw- en Bruidsfotografie

Het trouwseizoen 2023 is van start en wat voor één! Samen met Johannes en Renate begonnen we in Vollenhove. Vandaar uit foto's wezen maken in Luttelgeest waar ook de ceremonie was. In de Orchideeën Hoeve. Nog nooit heb ik in Janurai tijdens een ceremonie zo warm gehad. Het was in de vlindertuin in Tropische omstandigheden en temparaturen. Geweldig! De kerkdienst was in Blankenham. Een geweldige locatie voor je kerkdienst. De dag werd weer afgesloten in Luttelgeest. Bedankt lieverds voor deze mooie dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk
24 november 2022
Sneakpreview Niek en Joelle
Doornspijk, Zandvertuiving | Loveshoot

Op deze mooie november avond (wat wel voorjaar leek) waren we met Niek en Joelle bij Doornspijk op de zandverstuiving. Dit leuke stel gaat in maart 2023 trouwen! Wat hebben we een prachtige na middag gehad en wat een geluk met het weer. Ik kijk nu al uit naar maart! Tot gauw toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf meppel
18 november 2022
Sneakpreview Robin & Annely
Meppel en Wilhelminaoord | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een knaller van een bruiloft en als laatste van 2022! Wat hebben we genoeten van Robin en Annely en de mensen om hun heen. Samen met Jeroen Strijker (videograaf) mochten we deze prachtige dag vastleggen. Vanuit Meppel reden we naar het Kolonie kerkje waar we de gehele dag verbleven. Wat een geweldige locatie! Een dag waarin veel gelachen werd en genoten. Zoals al gezegd was dit de laatste van 2022! Maar in Januari staan er weer een aantal bruiloften en gaan we weer knallen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf lissebroek
15 november 2022
Sneakpreview Floris en Annebreg
Lisserbroek en Boscoop | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag waren we in het westen van het land. Na 2uur rijden kwamen we aan in Lisserbroek. Wat een mooie firstlook en wat een prachtig weer en dat voor November! Daarna door naar Alphen aan den Rijn en Boskoop. De avond eindigde met een mooi avondfeest. Floris en Annebreg heel veel geluk en liefde toegewenst.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
11 november 2022
Sneakpreview Erwin & Rolinda
Staphorst, Zwolle en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

11.11.22 een speciale datum en wordt er vollop getrouwd. Zo ook Erwin en Rolinda uit Staphorst. Een prachtige ochtend met de fotoshoots op verschillende locaties. De middag was in Dalfsen bij Onder Ons en eindigde in Staphorst bij Spoorzicht. Het was genieten vandaag. Langzamerhand komt er ook een einde aan het trouwseizoen voor dit jaar. Volgende week nog twee prachtige dagen! Let's GO!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf urk
04 november 2022
Sneakpreview Patrick & Lisanne
Elburg, IJsselmuiden, Kampen en Urk | Trouw- en Bruidsfotografie

Elke keer als de dag van een bruiloft weer voorbij is herinner ik mij weer hoe dankbaar ik mag zijn om herinneringen te mogen maken voor mensen. En ja, ook na 18uur werken op 1 dag. Vandaag was de dag van Patrick en Lisanne. Een prachtig mooi stel die positief in het leven staan ondanks de gebeurtenissen. Het leek even een natte dag te worden maar gelukkig, het bleef droog! Met als kers op de taart een prachtige knipoog in de kerk. (zie foto's) Kanjers, heel veel geluk en liefde en tot snel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf barneveld
27 oktober 2022
Sneakpreview Roelof Jan & Ilse
Barneveld en Kootwijkerbroek | Trouw- en Bruidsfotografie

Roelof Jan en Ilse trouwden vandaag op een bijna zomerse dag. Bijna november en wel 21 graden. Heerlijk! De dag begon in Barneveld. Vandaaruit zijn we naar het prachtige natuurgebied van Kootwijkerbroek geweest. Na de fotoshoot was de gehele dag bij De Heihut in Kootwijkerbroek. Met vele lieve mensen om zich heen vierden we daar de liefde. Roelof Jan en Ilse, heel veel geluk en vooral Gods zegen over jullie huwelijk.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
21 oktober 2022
Sneakpreview Patrick & Jody
Wilsum, Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Ook vandaag weer een prachtige herfstdag! Geweldige kleuren, licht en vol op liefde. Vandaag trouwden Patrick en Jody. De dag begon in Wilsum en Kampen. Daarna naar het Engelse Werk in Zwolle. Geweldige locatie in de herfst. De kerkdienst was in het oudste kerkje van Overijssel te Wilsum. Daarna weer naar de Agnietenberg voor het avondprogramma en FEEST! En wat voor een feest. Dat wil wel met Guido Nobel. Wat een vakman! Geniet mee.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf soest
20/22 oktober 2022
Sneakpreview Kevin & Annemarie
Leusden, Soest en Baarn | Trouw- en Bruidsfotografie

Na meer dan 2 jaar uitgesteld was dan vandaag de dag van Kevin en Annemarie. Wel te verstaan twee dagen. In deze prachtige herfstdagen is het geweldig om te trouwen! In omgeving Soest en Leusden was deze mooie dag samen met Jeroen Strijker (videograaf). Kevin en Annemarie we hebben van jullie genoten. Heel veel geluk en liefde samen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf lemele
30 september 2022
Sneakpreview Robin & Danielle
Lemele, Ommen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Snoeischaar, Cola Berenburg en Dennetakken waren slechts enkele termen wat deze dag fantastisch maakte. Samen met Sandra Koers, Merle Kraan en de Agnietenberg mochten wij deze geweldige dag verzorgen. Een dag vol met emoties en prachtige mensen. Zulke trouwdagen vergeet je niet snel weer. Robin en Danielle geniet van elkaar en heel veel geluk. Tot gauw!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
23 september 2022
Sneakpreview Gerjan & Jessica
IJsselmuiden en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

2 jaar was dit leuke stel verloofd en vandaag was het zover. Een muziekale familie, gekke vrienden en lieve familie. Een mooi stel bij elkaar om een geweldige bruiloft te hebben. De ceremonie was in Kampen in de Gouden Zaal waarna we in de Bovenkerk de kerkdienst hadden. Prachtige dienst met een persoonlijk tintje omdat de familie zelf de muziek verzorgde en Jessica zong. (en echt prachtig!) Het feest was in de Agnietenberg in Zwolle. Heel veel geluk samen en we spreken elkaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview