fotograaf amerongen
10 Juni 2023
Sneakpreview Jorrit & Claudia
Amerongen en Lunteren | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een sfeertje, wat een warmte. 33 graden en warmer. Maar wat hebben we genoten met Jorrit, Claudia en de twee kanjers! In Amerongen begon de dag en eindigde in Lunteren, Park Hotel Hugo de Vries. Een mooie afsluiter van de vierdaagse trouwreportages! Volgende week weer verder met dit mooie seizoen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf harderwijk
09 Juni 2023
Sneakpreview Jeroen en Karin
Harderwijk, Kampereiland en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow, wow, wow! Dit was weer een trouwdag! Samen met Arend Jan van Westerik Media Producties hebben we er weer een fantastische dag van gemaakt. Zo genoten van Jeroen, Karin en de twee kids! De dag begon in Harderwijk waarna we in Wezep de foto's gingen maken. De dag verliep verder op Kampereiland. Op de boerderij alles zelf geregeld en dat maakt het zo persoonlijk! De avond werd afgesloten met Guido Nobel en vuurwerk!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf rijssen
08 Juni 2023
Sneakpreview Ryan & Eline
Wierden, Rijssen en Holten | Trouw- en Bruidsfotografie

8 Juni 2023 was de dag van Ryan en Eline. Meer dan een uur onderweg naar het prachtige Wierden. Een mooie dag samen met Jan Thijs (videograaf) Mooie locaties bezocht en heerlijke foto's. Geniet mee!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf leerdam
07 Juni 2023
Sneakpreview Luutgard & Dorieke
Leerdam en Kesteren | Trouw- en Bruidsfotografie

Deze komende 4 dagen reizen we het hele land door. Vandaag waren we in Leerdam en Kesteren voor de trouwdag van Luutgard en Dorieke. Een heerlijke zomerse dag! De videograaf was David van Buro Wit. Super tof om weer eens samen te werken. Kijk en geniet mee met dit lieve stel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
03 Juni 2023
Sneakpreview Niek & Neline
Hardenberg en Ommen | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat was het weer fijn om in Hardenberg te zijn. Een tweede thuis! Vandaag trouwden Niek en Neline. Een knotsgekke dag! De ceremonie was in de Rheezerbelten. Een prachtige locatie midden in de natuur. Het feest ging nog lang door! Dank je wel Niek en Neline en de lieve mensen om jullie heen. Hopelijk mag ik weer snel bij jullie in de omgeving zijn! Op naar volgende week, voor 4 bruiloften door het hele land!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
02 Juni 2023
Sneakpreview Jan & Henrieke
Genemuiden, IJhorst en Staphorst | Trouw- en Bruidsfotografie

De maand juni is weer aangebroken. Meestal de drukste maand van het jaar met bruiloften. Dit jaar staan er 14 bruiloften in juni op de planning. Mega veel zin in. Jan en Henrieke trapten juni af en begonnen in Genemuiden en Staphorst. Samen met Polar Wedding Films gingen we op pad in Balkbrug. De ceremonie was in IJhorst in het prachtige kerkje. De dag eindigde in Zwartsluis. Heel veel geluk en Gods zegen gewenst.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
27 Mei 2023
Sneakpreview Erik & Rishi
Hasselt en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Het blijft prachtig om een gezinnetje te mogen zien trouwen. Dit lieve en mooie stel trouwden vandaag in Genemuiden bij de Kaaihof. Met lieve Mira en Joris was het een top dag. Geniet lekker mee!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf wilsum
26 Mei 2023
Sneakpreview Jorrian & Carolien
Wilsum en IJsselmuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag 26 mei trouwen Jorrian en Carolien. Een prachtig stel uit IJsselmuiden en Wilsum. In het Sint Annekapel in Kampen was de ceremonie. Daarna vertrokken naar Wilsum voor de Lunch en Kerk. Wat een heerlijke dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf wezep
24 Mei 2023
Sneakpreview Janno & Lyke
Wezep Heide | Loveshoot

Dit mega leuk stel stond vandaag voor de lens. Janno en Lyke gaan in september trouwen en boekten alvast een Loveshoot. Één keer hadden we het uitgesteld ivm het weer en wat hadden we vanavond geluk! Prachtig licht! Tijdens het wandelen en mooie gesprekken de foto's gemaakt. Ik kijk al uit naar September toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf nunspeet
12 Mei 2023
Sneakpreview Andre & Janet
Nunspeet en Vierhouten | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag was de dag van Andre en Janet. In Nunspeet en Vierhouten was de dag. Weer heerlijke voorjaars temparaturen waar we aan toe waren. De dag eindigde bij Villa Vennendal met DJ en Pianist Guido en fijne whiskey! Heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

destinationwedding italie comomeer
1-4 Mei 2023
Sneakpreview Wilmard & Marlijn
Comomeer, Italie | Destination wedding Trouw- en Bruidsfotografie

Trouwen in het buitenland is voor velen een droom! Wilmard en Marlijn deden het. Aan het Comomeer in Italie vierden zij de liefde samen met hun familie en vrienden. Wat was dit een fantastisch avontuur. De dag voor de trouwdag zijn we bij Torro geweest voor de Loveshoot. Ik kan er wel een boek over schrijven, maar de foto's zeggen genoeg. Geniet mee van deze prachtige destination wedding aan het comomeer in Italie!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staverden
26 April 2023
Sneakpreview Simon & Maartje
Doornspijk Zandverstuiving | Loveshoot

Dit super leuke stel gaat volgend ja ar mei trouwen! En dat beloofd wat! Wat een toffe avond hebben we gehad. Veel gelachen en mooie verhalen. Ondanks de vergeten extra set kleding in de auto hebben we prachtiuge foto's kunnen maken. Geniet mee en Simon en Maartje, tot volgend jaar! Fijne Koningsdag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview