fotograaf ijsselmuiden
24 Juni 2022
Sneakpreview Justin & Jitske
IJsselmuiden, Zwolle en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een knotsgekke bruiloft vandaag. Het weer was perfect! (dat leek even niet zo) De videograaf was (bijna haha) perfect en wat hebben we een lol en wat hebben we genoten. Justin en Jitske trouwden vandaag. Het was een heerlijke dag met twee toppers die er echt voor gingen. In alles was de liefde terug te zien! Zulke bruiloften vergeet je niet snel. Lieverds, heel veel geluk en Gods zegen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heino
23 Juni 2022
Sneakpreview Douwe en Joelle
Wezep, Zwolle en Heino | Trouw- en Bruidsfotografie

Warm zou het vandaag worden en dat hebben we geweten. Niet alleen door de liefde van Douwe en Joelle maar ook de 34 graden die werd aangetikt. En daar paste deze prachtige locaties als Sahara Ommen en Landtgoed Heino perfect bij. Ook ik zal niet over de bushalte beginnen want die kennen we nu allemaal wel. Heerlijk genoten vandaag met prachtige mensen en een liefdevol bruidspaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dedemsvaart
22 Juni 2022
Sneakpreview Frank & Kim
Dedemsvaart, Ommen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

3 jaar geleden was de planning om te trouwen, maar vandaag was dan uiteindelijk de dag! We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom. En wat een dag was dit. Bosjesman, aanzoek, heel veel schoolkinderen en warm waren enkele woorden van vandaag. Wat zijn jullie een prachtig en vreugdevol stel. We hebben genoten van jullie. Heel veel liefde en geluk gewenst lieverds!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf lemelerveld
17 Juni 2022
Sneakpreview Rens & Marsha
Zwolle en Lemelerveld | Trouw- en Bruidsfotografie

Een zomerse dag met 28 graden op de teller. Heerlijk genieten op één locatie in Lemelerveld en wel achter in de tuin bij de ouders. Vandaag trouwden Rens en Marsha. Een prachtige locatie. De ceremonie werd gedaan door Alice uit Zwolle. Weer leuk om eens samen te werken. Uiteindelijk een knallend feest op een zomerse avond, wat wil je nog meer. Genieten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
16 Juni 2022
Sneakpreview Patrick & Angela
Hardenberg, Wezep en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Patrick en Angela, al lang keken we uit naar deze dag. Twee prachtige mensen met geweldige kids en één op komst. Een tijdje terug mocht ik ze al fotograferen voor een Zwangerschapsshoot. De dag begon in Hardenberg waarna we op de school zijn geweest waar Angela juf is. Toen naar Patrick zijn werk en dat was op de militaire basis in Wezep. Hoe tof is dat! Met een Tank richting het open veld en knallen. (knallen in de zin van foto's maken he) Savond een groots feest bij Onder Ons in Dalfsen. Lieve Patrick en Angela, ik wens jullie alle liefde toe en Gods zegen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ommen
10 Juni 2022
Sneakpreview Arthur & Ellen
Nieuwleusen en Ommen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een festivalwedding. Iets wat je steeds meer ziet en hoe gaaf is dat. Heerlijk buiten de liefde vieren in festival sferen. Arthur en Ellen begonnen vandaag in Nieuwleusen. Vandaaruit vertrokken we naar Ommen voor de fotoshoot. De ceremonie was bij Vechtdal Events in Ommen. Een echte aanrader! Leuke details en prachtig aangekleed. Na de ceremonie ging het bruidspaar samen met de daggasten een tochtje maken op de vecht. Genieten! Arthur en Ellen, heel veel geluk en liefde samen gewenst en we spreken elkaar snel weer!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hasselt
09 Juni 2022
Sneakpreview Sander & Jolien
Hasselt | Loveshoot

Een prachtige Loveshoot in Hasselt samen met Sander en Jolien. Dit leuke stel gaat volgend jaar trouwen en hebben een loveshoot gepland om vast een kijkje te nemen hoe alles gaat. Samen hebben we Hasselt ontdekt en dat kwam goed uit want morgen krijgen ze ook nog eens de sleutel van hun huis. Succes met klussen en tot volgens jaar toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
03 Juni 2022
Sneakpreview Micha & Serieke
Zwolle en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag begon de trouwdag in Zwolle. Een prachtig gezinnetje met veel liefde. Met ieder zijn eigen pakje en jurkje. Hoe geweldig is dat! De fotoshoot was in hartje Zwolle waarna we een bloementuin buiten Dalfsen hebben bezocht. Samen met het bruidspaar bleek er iets te groeien waarvoor de hooikoorts voor alle drie op een hoog niveau kwam. ;-) De kerkdienst was in Dalfsen en bijzonder omdat naast de zegen voor Micha en Serieke de kleinste ook gedoopt werd! De ceremonie was bij Onder Ons in Dalfsen waar ook werd afgesloten met een groot feest! Heel veel geluk Micha en Serieke samen met de kids.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf rijssen
02 Juni 2022
Sneakpreview Klaas Johan & Elma
Rijssen, Elburg en Biddinghuizen | Trouw- en Bruidsfotografie

Soms heb je van die geluks momenten op een trouwdag met het weer. De dag begon om 5:15 in de auto naar Rijssen. Onderweg was er al veel mist met een prachtige rode zonsopkomst. De hoop was al dat het iets zou blijven hangen en zo was het. Daar wordt ik heel blij van! Buiten Rijssen hebben we de foto's gemaakt en daarna door het het mooie stadje Elburg. Hier was de ceremonie. Na de kerk zijn we vertrokken naar At Sea in Biddinghuizen. Met prachtig weer op het strand het feest en de liefde gevierd. Het was een top dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf lemmer
27 Mei 2022
Sneakpreview Mike & Sabine
IJsselmuiden, Doornspijk en Lemmer | Trouw- en Bruidsfotografie

Soms liggen vreugde en verdriet dicht bij elkaar. Ik heb groot respect voor jullie beiden Mike en Sabine. Daar wou ik mee beginnen. Deze prachtige trouwdag begon in IJsselmuiden waarna we foto's hebben gemaakt in Doornspijk. Samen met Jarno (videograaf) reden we daarna door naar Lemmer voor de ceremonie en het feest. Geweldige groepsfoto's mogen maken met toppers van vrienden. Wat heb ik genoten van jullie. Ik wens jullie alle geluk toe want dat verdienen jullie voor 200 procent!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
17 Mei 2022
Sneakpreview Douwe & Joëlle
Heerde, Schaapskooi | Loveshoot

Op een prachtige zomerse avond hebben we afgesproken met Douwe en Joëlle bij de Schaapskooi in Heerde. Wat een prachtig licht hadden we deze avond. Heerlijke wandeling gemaakt, zonder wandelschoenen maar die nemen ze mee op hun trouwdag in Juni! Ik kijk erna uit om jullie mooie dag te mogen vastleggen. Tot gauw toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hasselt
13 Mei 2022
Sneakpreview Gayan & Marieke
Hasselt, Elburg en Doornspijk | Trouw- en Bruidsfotografie

Emoties en momenten, dat is elke keer weer mijn doel met trouwreportages. Vandaag waren we bij Gayan en Marieke. Voor beiden gaat een geschiedenis vooraf, waardoor trouwdagen als deze extra bijzonder maken. Wat zijn jullie toppers! De liefde voor elkaar en voor de twee prachtige meiden. Veel hoeft er niet gezegd te worden, want de beelden spreken voor zich. Gayan en Marieke, ik heb ontzettend genoten zowel van jullie als de mensen om jullie heen. We speken snel weer af en dan drinken we weer een biertje samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview