fotograaf roggeb
29 mei 2021
Sneakpreview Familie Bosch
Roggebotstaete | Familie- en Gezins fotoshoot

Op een heerlijke zomerse ochtend stond de familie Bosch voor mijn lens. Mooie familie met drie lieve banjers. Heerlijk in Roggebotstaete wezen rond wandelen voor de mooie plekjes. Lekker spontaan en de kids lekker hun gang laten gaan. Dan krijg je de mooiste foto's. Heerlijk!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
28 mei 2021
Sneakpreview 50 jarig huwelijk Smit
Genemuiden en Zwolle | 50 Jarig huwelijk Smit

Zo leg je de dag ervoor een huwelijk vast wat aan het begin staat van een groot avontuur en vandaag een 50 jarig huwelijk! Een heel avontuur al achter zich. Wat prachtig om te zien en hoe bijzonder om dat te mogen vieren. Meneer en mevrouw Smit werden verrast door alle kinderen en kleinkinderen met een tochtje in een oldtimer. Daarna taart eten op de locatie de Kaaihof in Genemuiden. En net als toen en nu mochten zij elkaar een hapje taart geven. Geweldig! Als afsluiting een fotoshoot in het Engelswerk in Zwolle.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf mastenbroek
27 mei 2021
Sneakpreview Dennis & Laura
Grafhorst, Kampen, Zwolle en Mastenbroek | Trouw- en Bruidsfotografie

Dennis Esselink en Laura Koopman hadden vandaag hun grote dag. Inderdaad, je leest het goed. Ik mocht mijn naam genoot vastleggen! Wat een mooi stel! Ondanks het weer hebben ze er een prachtige dag van gemaakt. De cermonie vond plaats in de Gallery te Mastenbroek. Daarna de kerkdienst in IJsselmuiden. Heerlijke dag met veel diversiteit. Toppers,..geniet samen, geniet van elkaar en geniet van alles samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
26 mei 2021
Sneakpreview Alex & Jenine
Kampen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag was de trouwdag van Alex en Jenine. "Gewoon lekker relaxed en niet te veel poes pas" zei Alex. De cermonie was in de goudenzaal in Kampen. Het is en blijft een prachtige plek voor een ceremonie. Tussen de buitjes door in Kampen en Zwolle foto's wezen maken. Alex en Jenine, heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ermelo
22 mei 2021
Sneakpreview Arjan & Jolanda
Ermelo en Harderwijk | Trouw- en Bruidsfotografie

"Het is een feest van genade, het is een feest God roept ons naar huis" (Feest van genade/Kees Kraayenoord) En wat een feest was het vandaag. Met bakken kwam het uit de hemel vanmorgen, maar dat mocht de pret niet drukken. Prachtige binnenlocaties langs geweest. Arjan en Jolanda waren zo relaxed en genoten van elk moment. Wat een prachtig en gezegend stel. Begin van de avond was de kerkdienst buiten. Zoals de dag was kan je terug zien in de foto's. Meer woorden zijn echt niet nodig.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
21 mei 2021
Sneakpreview Gerbrand & Debora
IJsselmuiden en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een voorproefje op wat gaat komen in September dit jaar. Vandaag was de ceremonie in Kampen en een mooie fotoshoot. Weten we vast hoe alles moet voor in September, zo zeiden Gerbrand en Debora dat. Een prachtige dag en dat beloofd wat voor September! Ik kijk er naar uit.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hulshorst
15 mei 2021
Sneakpreview Arjen & Anneloes
Elburg, Doornspijk en Hulshorst | Trouw- en Bruidsfotografie

In 2020 zouden Arjen & Anneloes trouwen. Helaas ging dat niet door en hadden ze het verzet naar vandaag. Een prachtige dag met een mistige ochtend. (de zomer wil nog niet komen) Van Elburg naar Doornspijk en als eindpunt Hulshorst. Daar aangekomen In het Koetshuis Hulshorst (een aanrader) werden ze ontvangen door het muziekkorps. Dat was niet verwacht en dus een emotioneel moment. Waardevol! Arjen & Anneloes, heel veel geluk en liefde gewenst!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
07 mei 2021
Sneakpreview Remco & Anne-Lynn
Kampen & Oldebroek | Trouw- en Bruidsfotografie

In de vroege ochtend in IJsselmuiden kwamen we aan bij Remco. Druk werd er voor de derde keer de trouwauto gepoetst omdat het net (voor de laatste keer) had geregend. Het beloofde een prachtige "Hollandse weer" dag te worden. Prachtige blauwe lucht met diepe wolkenpartijen. Remco en Anne-Lynn, wat een prachtig stel vol met humor, nuchterheid en liefde. Al zag Remco er iets tegenop om de foto's te maken, maar een top model was hij zeker. In het prachtige Kampen foto's mogen maken. De jurk werd zoals wel vaker (en wat pijnlijk is, maar zeker de moeite waard) wat vies. Gelukkig stond moeders al klaar met een warm bad. Daarna de ceremonie in de Sint-Annakapel. Met vrienden en familie werd het gevierd in Oldebroek op de locatie Aangenaam bij Mirre. (een echte aanrader)
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
30 april 2021
Sneakpreview Korneel & Roselie
Genemuiden en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Genemuiden was vanmorgen de plek waar we (Videograaf David, van Buro Wit) begonnen. Korneel en Roselie woonden vroeger letterlijk 1 straat uit elkaar. In de dominicanenklooster en het katerveer te Zwolle vond de fotoshoot plaats. Wat een geweldig licht hebben oude gebouwen toch! Om gek van te worden. Het gemeentehuis aan de havenplein in Genemuiden was de plek voor de ceremonie. Love it!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf radio kootwijk
29 april 2021
Sneakpreview Rudy & Bertine
Radio Kootwijk, Hasselt en Amersfoort | Trouw- en Bruidsfotografie

In de week voor de trouwdag zaten we met het weer. Het zou gaan regenen (want het is en blijft april) en flink. Maar wat hadden we geluk en wat een zegen. Precies in Koowtijk bleef het droog en konden we prachtige foto's maken bij Radio Kootwijk. Na deze ochtend reden we naar Thematuin De Heihut in Kootwijkerbroek waar de ceremonie was. Na het eten was de kerkdienst in Amersfoort. Zo mooi!
Klik hier voor de volledige sneakpreview