fotograaf genemuiden
15 Oktober 2021
Sneakpreview Sietse & Hannah
Genemuiden, IJsselmuiden en Wijhe | Trouw- en Bruidsfotografie

"Een vaste burcht is onze GOD" De prachtige dag van Sietse en Hannah begon herfstachtig maar gelukkig trok het al snel weer mooi op! De ochtend met het klaarmaken begon in IJsselmuiden en Genemuiden. Waarna we naar Kampen gingen voor een aantal binnenlocaties. Dat hadden we al mooi voorbereid in een plan B. De dag zat vol met emoties en met mooie mensen om zich heen. Savonds nog een fotoshoot met de zonsondergang, want dat momentje pakken we altijd even mee als het kan! Genoten van dit mooie stel. Heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
09 Oktober 2021
Sneakpreview Rutger & Thamara
Bergentheim en Hardenberg | Trouw- en Bruidsfotografie

Na 1,5 jaar was het gisteren eindelijk zover! Rutger en Thamara zijn getrouwd. Een heerlijke warme herfstdag in Oktober. (al begon die wel fris) In het prachtige Bergentheim hebben we de shoot gedaan. Wat een prachtige omgeving. De kerkdienst was in de Hoeksteen waarna ze de avond hebben afgesloten bij Mulder in Hardenberg.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
07 Oktober 2021
Sneakpreview Sylvia & Jonathan
Netl, Kraggenburg en Kampen | Zwangerschapsfotografie

Een echte herfstavond was het vanavond. Heerlijk de herfst geuren en het fantastische licht. Samen met Sylvia en Jonathan waren we bij Netl in Kraggenburg. Mooie locatie voor diverse foto's. Heerlijk om zo de liefde vast te leggen tussen deze twee mooie mensen voor hun kleine. Love it!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
24 September 2021
Sneakpreview Nick & Simome
Bergentheim, Hardenberg en Ommen | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow! Hoe gaaf was gisteren de trouwdag van Nick en Simone. Nick ken ik al jaren van de bruiloften in omgeving Hardenberg en Bergentheim als videograaf. Daarom was deze dag nog extra speciaal. Beiden hebben ze er een geweldige dag van gemaakt. De firstlook was intiem in de bossen buiten Bergentheim en de shoot erna op de Sahara in Ommen. Daarna zijn we weer in het prachtige Onder Ons in Dalfsen geweest. Als afsluiter een geweldig feest in de eigen achtertuin. Lieverds, wat heb ik genoten van jullie dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
23 September 2021
Sneakpreview Julian & Annelies
Nieuwleusen, Dalerpeel en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

In de vroege morgen begon deze prachtige dag in Nieuwleusen. Als de dag al met een zonsopgang en dauw begint kan mijn dag al niet stuk. Na de prachtige first-look reden we vanuit Dalerpeel naar Zwolle in een klassieke oldtimer wat helemaal bij hun paste. In het Engelswerk te Zwolle en Waanders In de Broeren was de fotoshoot die echt zo tof was! De ceremonie was in de tuin bij Agnietenberg in Zwolle. Julian en Annelies, lief, zorgzaam en energievol stel. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
18 September 2021
Sneakpreview Martin & Mariska
IJsselmuiden en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een knots gekke en ook liefdevolle dag. Na twee jaar was het eindelijk zover. Deze twee lieverds die aan de anderen denken, zelfs op hun eigen trouwdag. Mist, mist heel veel mist. Dan gaat ons hartje harder van kloppen. Arend-Jan (videograaf) en ik werden hier wel heel blij van. Wat extreme weersomstandigheden is juist TOF! Zo dachten Martin en Mariska er ook over. Daarna naar Genemuiden op de locatie Kaaihof. Sandra Koers gaf een spetterende ceremonie zoals zij dat altijd doet. Veel lachen en ook een traan. Na de kerk in IJsselmuiden was er aan het einde een prachtige en uitbundig feest waar we na lange tijd weer eens helemaal los konden en mochten gaan! Toppers, heel veel geluk en tot gauw!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf putten
17 September 2021
Sneakpreview Jelle & Eunike
Putten en Garderen | Trouw- en Bruidsfotografie

"Waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid" De dag beginnen met de first-look op de heide in alle rust en alleen samen. Hoe tof is dat. Jelle en Eunike begonnen zo de dag samen. Daarna naar Staverden voor de fotoshoot! Een dag vol met prachtige momenten, mooie verhalen en gesprekken. Wat zijn jullie een mooi stel Jelle en Eunike. Savonds heerlijk relaxed afsluiten in Garderen. Goed eten onder genot van een wijntje en vuurkorfen. Wat wil je nog meer! Nothing.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
16 September 2021
Sneakpreview Gerbrand & Debora
IJsselmuiden, Heerde en Vaassen | Trouw- en Bruidsfotografie

Schapen, donkere luchten, boeren taart en water skiën! Enkele woorden uit deze geweldige dag van Gerbrand en Debora. Smorgens naar de mooie omgeving in Heerde, de schaapskooi! Tussen de buitjes door, daar worden wij echt wel blij van hoor! Geweldige luchten en mooi licht. De afsluiting was in Emst. Waar nog even op de waterskiën werd gegaan. Genoten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf urk
09 September 2021
Sneakpreview Nathan en Heleen
Grafhorst, IJsselmuiden en Urk | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow, wat was dit een prachtige dag gisteren! Vanaf de eerste minuut was het genieten van Nathan en Heleen. Op prachtige plekken geweest om foto's te maken. Zo kwam de zon er smorgens prachtig doorheen en wat een toffe binnenlocatie! ( en Alien bedankt voor je hulp in de ochtend en de muziekkeuze in de auto ;-) ) De ceremonie was in de Goudenzaal te Kampen met Gert de Haas. Wat een fijne spreker om naar te luisteren. Na de kerk in IJsselmuiden zijn we naar de Koningshof in Urk geweest om de dag mooi af te sluiten! Bedankt toppers voor deze mooie dag vol liefde en emoties!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kraggenburg
04 September 2021
Sneakpreview Familiefotoshoot Alberts
Netl, Kraggenburg | Familiefotoshoot Alberts

Op deze prachtige zaterdagochtend hadden we de fotoshoot met de familie Alberts bij Netl in Kraggenburg. Heerlijk ontspannen mooie foto's maken. Samen met elkaar en losse foto's. Genieten van deze mooie familie!
Klik hier voor de volledige sneakpreview