fotograaf nunspeet
12 Mei 2023
Sneakpreview Andre & Janet
Nunspeet en Vierhouten | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag was de dag van Andre en Janet. In Nunspeet en Vierhouten was de dag. Weer heerlijke voorjaars temparaturen waar we aan toe waren. De dag eindigde bij Villa Vennendal met DJ en Pianist Guido en fijne whiskey! Heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

destinationwedding italie comomeer
1-4 Mei 2023
Sneakpreview Wilmard & Marlijn
Comomeer, Italie | Destination wedding Trouw- en Bruidsfotografie

Trouwen in het buitenland is voor velen een droom! Wilmard en Marlijn deden het. Aan het Comomeer in Italie vierden zij de liefde samen met hun familie en vrienden. Wat was dit een fantastisch avontuur. De dag voor de trouwdag zijn we bij Torro geweest voor de Loveshoot. Ik kan er wel een boek over schrijven, maar de foto's zeggen genoeg. Geniet mee van deze prachtige destination wedding aan het comomeer in Italie!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staverden
26 April 2023
Sneakpreview Simon & Maartje
Doornspijk Zandverstuiving | Loveshoot

Dit super leuke stel gaat volgend jaar mei trouwen! En dat beloofd wat! Wat een toffe avond hebben we gehad. Veel gelachen en mooie verhalen. Ondanks de vergeten extra set kleding in de auto hebben we prachtiuge foto's kunnen maken. Geniet mee en Simon en Maartje, tot volgend jaar! Fijne Koningsdag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf nijverdal
21 April 2023
Sneakpreview Wout & Mette
Nijverdal, Ommen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag was de dag van Wout en Mette. De dag begon in Nijverdal. Vandaar uit reden we naar Ommen voor de fotoshoot op de Sahara. Bij Onder Ons in Dalfsen was de ceremonie en het feest! Met mooie mensen om jullie heen was het een prachtige dag. Ik wens jullie toppers heel veel geluk!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
15 April 2023
Sneakpreview Lars & Aniek
IJsselmuiden, Kampen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

BAM! Dat was weer eens een trouwdag! Wat heb ik genoten van jullie dag. Geweldige locaties, lieve mensen om jullie heen en 200% genieten! (de audi maakte het compleet haha) De ceremonie was in de Goudenzaal te Kampen en werd geleid door Arend-Jan! Dan is het gegarandeerd feest! Daarna naar Dalfsen voor het avonddiner en feest! Lieve Lars en Aniek, heel veel geluk en we spreken elkaar snel.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staverden
05 April 2023
Sneakpreview Erik & Heleen
Staverden | Loveshoot

Dit super leuke stel gaat trouwen in Oktober! En op deze mooie lente avond hebben we vast foto's gemaakt voor de trouwkaart en om alvast te wennen om voor de camera te staan. Heerlijk gewandeld en opzoek naar mooie plekjes en vooral geweldig licht. Erik en Heleen, het was een fijne avond zo samen en ik kijk uit naar Oktober!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf harderwijk
31 Maart 2023
Sneakpreview Pieter & Jessica
Biddinghuizen, Harderwijk en Elburg | Trouw- en Bruidsfotografie

Piet en Jes! Wat een dag! In de mini (echt mini) op weg. Stil op de rotonde en een sportwagen op je bruiloft krijgen. (speelgoed model dan he..) Wat heb ik genoten van jullie. Positief, liefdevol en vol vreugde. Het was top en ik wens jullie heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hoogeveen
23 Maart 2023
Sneakpreview Sander & Jolien
Hoogeveen, Hasselt en Zuidwolde | Trouw- en Bruidsfotografie

De dag begon vandaag in Drenthe en wel in Hoogeveen. Na de mooie first-look reden we voor de fotoshoot naar Hasselt. Geweldig met de grachten, authentieke huisjes en straatjes. Uiteindelijk was de dag verder bij Narline, waar ook het feest was. Sander en Jolien, heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf Lemelerveld
16 Maart 2023
Sneakpreview Wout & Mette
Lemelerveld | Loveshoot

Een prachtige avond in Maart. Een heerlijke avond zon en wat een licht! Vanavond was de Loveshoot van Wout en Mette. Dit leuke stel gaat in April trouwen en daarom boekten ze een Loveshoot. Mooi om de foto's op de trouwdag te gebruiken. In Lemelerveld op de Lemelerberg hebben we heerlijk in alle rust gewandeld en prachtige foto's gemaakt. Ik kijk al uit naar jullie trouwdag. Tot gauw toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
10 Maart 2023
Sneakpreview Niek & Joëlle
IJsselmuiden, Genemuiden en Zwolle| Trouw- en Bruidsfotografie

Maart roert zijn staart zeggen ze. Nou dat was het zeker! Volle bak sneeuw op 10 maart en ik hou ervan. Vandaag trouwden het lieve stel Niek en Joëlle. Omdat het smorgens nog regende zijn we naar Zwolle geweest bij tuinland. Wetende dat we smiddags nog wel te gekke foto's konden maken in de sneeuw. Dit kon bij de Agnietenberg in Zwolle. Het was weer een heerlijke trouwdag met geweldige mensen. Heel veel geluk samen en Gods zegen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hattem
03 Maart 2023
Sneakpreview Klarens & Charlien
Hattem | Trouw- en Bruidsfotografie

Langzamerhand begint weer het trouwseizoen. Vandaag trouwden Klarens en Charlien met hun prachtige dochtertje Noëlle. Het heerlijke zonnetje in de ochtend was heel fijn. In Hattem begon de dag waar we ook de fotoshoot hadden. Na de middag vertrokken we naar de Franse school in Hattem. Een prachtige locatie in de binnenstad van Hattem. Geniet samen mee met dit prachtige stel. Op naar nog meer mooie trouwdagen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf doornspijk
03 Februari 2023
Sneakpreview Kevin & Madelon
Doornspijk | Loveshoot

Deze twee toppers gaan in Juni trouwen en planden daarom alvast een Loveshoot. Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen. Aan het einde nog een geluk en een gloed van de zon! Tot over ongeveer 4,5 maand! Ik kijk er naar uit!
Klik hier voor de volledige sneakpreview