fotograaf kampen
29 Juni 2023
Sneakpreview Joel & Anne-Ruth
Kampen en Oldebroek | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een prachtige dag met deze twee lieve mensen! De dag begon in Kampen bij de bruid. Na de fotoshoot in Elburg reden we door naar Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Een prachtige locatie waar de ceremonie en het feest was. Heel veel geluk samen en Gods zegen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf elburg
23 Juni 2023
Sneakpreview Thom & Melanie
Elburg, Doornspijk en Dronten | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag een thuis wedstrijd! In Elburg begon de dag bij Thom en Melanie. Samen met hun twee prachtige dochtertjes zeiden ze JA! Bij At Sea was de ceremonie en het avondfeest. Heerlijk aan het water op deze zomerse dag! Met een geweldig feest gaan we lekker het weekend in! Toppers, heel veel geluk en liefde samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
16 Juni 2023
Sneakpreview Joeri & Renate
Kamperzeedijk, Genemuiden en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Als de ochtend begint en er staat een Audi R8 op de oprit dan wordt ik blij! Joeri en Renate trouwden vandaag in Kampen. Arend-Jan Kok (trouwambtenaar) stol weer de show met zijn speech. Wat een heerlijke dag met mooie en lieve mensen. Weer genoten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf amerongen
10 Juni 2023
Sneakpreview Jorrit & Claudia
Amerongen en Lunteren | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een sfeertje, wat een warmte. 33 graden en warmer. Maar wat hebben we genoten met Jorrit, Claudia en de twee kanjers! In Amerongen begon de dag en eindigde in Lunteren, Park Hotel Hugo de Vries. Een mooie afsluiter van de vierdaagse trouwreportages! Volgende week weer verder met dit mooie seizoen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf harderwijk
09 Juni 2023
Sneakpreview Jeroen en Karin
Harderwijk, Kampereiland en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow, wow, wow! Dit was weer een trouwdag! Samen met Arend Jan van Westerik Media Producties hebben we er weer een fantastische dag van gemaakt. Zo genoten van Jeroen, Karin en de twee kids! De dag begon in Harderwijk waarna we in Wezep de foto's gingen maken. De dag verliep verder op Kampereiland. Op de boerderij alles zelf geregeld en dat maakt het zo persoonlijk! De avond werd afgesloten met Guido Nobel en vuurwerk!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf rijssen
08 Juni 2023
Sneakpreview Ryan & Eline
Wierden, Rijssen en Holten | Trouw- en Bruidsfotografie

8 Juni 2023 was de dag van Ryan en Eline. Meer dan een uur onderweg naar het prachtige Wierden. Een mooie dag samen met Jan Thijs (videograaf) Mooie locaties bezocht en heerlijke foto's. Geniet mee!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf leerdam
07 Juni 2023
Sneakpreview Luutgard & Dorieke
Leerdam en Kesteren | Trouw- en Bruidsfotografie

Deze komende 4 dagen reizen we het hele land door. Vandaag waren we in Leerdam en Kesteren voor de trouwdag van Luutgard en Dorieke. Een heerlijke zomerse dag! De videograaf was David van Buro Wit. Super tof om weer eens samen te werken. Kijk en geniet mee met dit lieve stel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
03 Juni 2023
Sneakpreview Niek & Neline
Hardenberg en Ommen | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat was het weer fijn om in Hardenberg te zijn. Een tweede thuis! Vandaag trouwden Niek en Neline. Een knotsgekke dag! De ceremonie was in de Rheezerbelten. Een prachtige locatie midden in de natuur. Het feest ging nog lang door! Dank je wel Niek en Neline en de lieve mensen om jullie heen. Hopelijk mag ik weer snel bij jullie in de omgeving zijn! Op naar volgende week, voor 4 bruiloften door het hele land!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
02 Juni 2023
Sneakpreview Jan & Henrieke
Genemuiden, IJhorst en Staphorst | Trouw- en Bruidsfotografie

De maand juni is weer aangebroken. Meestal de drukste maand van het jaar met bruiloften. Dit jaar staan er 14 bruiloften in juni op de planning. Mega veel zin in. Jan en Henrieke trapten juni af en begonnen in Genemuiden en Staphorst. Samen met Polar Wedding Films gingen we op pad in Balkbrug. De ceremonie was in IJhorst in het prachtige kerkje. De dag eindigde in Zwartsluis. Heel veel geluk en Gods zegen gewenst.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
27 Mei 2023
Sneakpreview Erik & Rishi
Hasselt en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Het blijft prachtig om een gezinnetje te mogen zien trouwen. Dit lieve en mooie stel trouwden vandaag in Genemuiden bij de Kaaihof. Met lieve Mira en Joris was het een top dag. Geniet lekker mee!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf wilsum
26 Mei 2023
Sneakpreview Jorrian & Carolien
Wilsum en IJsselmuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag 26 mei trouwen Jorrian en Carolien. Een prachtig stel uit IJsselmuiden en Wilsum. In het Sint Annekapel in Kampen was de ceremonie. Daarna vertrokken naar Wilsum voor de Lunch en Kerk. Wat een heerlijke dag!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf wezep
24 Mei 2023
Sneakpreview Janno & Lyke
Wezep Heide | Loveshoot

Dit mega leuk stel stond vandaag voor de lens. Janno en Lyke gaan in september trouwen en boekten alvast een Loveshoot. Één keer hadden we het uitgesteld ivm het weer en wat hadden we vanavond geluk! Prachtig licht! Tijdens het wandelen en mooie gesprekken de foto's gemaakt. Ik kijk al uit naar September toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview