fotograaf epe
02 september 2022
Sneakpreview Gerjan & Sandra
IJsselmuiden, Epe en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Gezinnetjes die gaan trouwen blijven zo mooi! Vooral als ze nog zo klein zijn. Sam was zo'n heerlijk ventje en wat deed hij het goed. Met z'n drieen vierden zij vandaag de liefde. Fijn om ook weer oude bekenden te zien en te spreken. Uiteindelijk werd het gevierd bij de Kaaihof in Genemuiden! Lieverds, heel veel geluk en liefde samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zuidlaren
01 september 2022
Sneakpreview Jefta & Annabel
Zwolle, Dalfsen en Zuidlaren | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een toffe dag en wat een tof stel! Nogmaals de complimenten aan de zus die bijna alles heeft geregeld. Top! Vandaag was de dag van Jefta en Annabel. De firstlook was bij de Horten in Dalfsen. Midden in de natuur. Daarna de volledige dag in Zuidlaren met als diner heerlijke pizza! Geweldig!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf oldebroek
31 Augutsus 2022
Sneakpreview Piet-Wim & Riette
IJsselmuiden, Oldebroek en Urk | Trouw- en Bruidsfotografie

Vanmorgen begon de dag voor mij als een thuis wedstrijd. 3 minuten rijden en dus om de hoek. Een prachtige dag om de liefde te vieren. In Doornspijk waren we geweest voor de fotoshoot. Daarna door in Kampen voor de ceremonie in de Goudenzaal. Piet-Wim en Riette, heel veel geluk en liefde voor de toekomst!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
26 Augutsus 2022
Sneakpreview Lesly & Eline
Kampen & Schiphorst | Trouw- en Bruidsfotografie

Het was even wennen met 16 graden verschil in vergelijking met gisteren, maar dat werd goed gecomposeerd met de liefde van deze twee toppers! Een geweldige dag die begon in Kampen en eindigde in Havixhorst in Schiphorst. Een geweldige dag waarin veel is gelachen en genoeten! Ik wens jullie twee heel veel geluk en liefde!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
25 Augutsus 2022
Sneakpreview Jos & Marielle
Dalfsen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Mooi weer op onze bruiloft zou fijn zijn! En dat was het. Op deze tropische dag (34 graden) trouwden Jos en Marielle bij Onder Ons in Dalfsen. Een mooie dag met mooie mensen. Een intieme dag met prachtige momenten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ijsselmuiden
22 Juli 2022
Sneakpreview Raj & Annet
IJsselmuiden en Fluitenberg | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een toffe dag was dit! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) waren we vandaag in IJsselmuiden en Fluitenberg. De gehele dag was op de Schildhoeve in Fluitenberg. Wat een liefde en vooral wat een lol. Met geweldige mensen om hun heen was het een fantastische dag om niet snel te vergeten. Alleen het feit dat we om 0:30 thuis waren zegt al genoeg. Raj en Annet wat hebben we van jullie genoten en dank je wel dat wij jullie mooiste dag mochten vastleggen. Nu eerst vakantie en op naar het 2e seizoen. Have a great holiday!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zuidwolde
16 Juli 2022
Sneakpreview Robin & Tirza
Geesbrug, Sleen en Zuidwolde | Trouw- en Bruidsfotografie

Geesburg, Sleen en Zuidwolde waren vandaag de locaties. Het is fantastisch om op zoveel verschillende plekken te komen met bruiloften. Vandaag trouwden Robin en Tirza. Ik hun knalrode MG van Klassiekrijden tourden ze rond om uiteindelijk te eindigen in Zuidwolde bij Narline. Wat een prachtige dag hebben we gehad. Op naar volgende week, de laatste bruiloft van het eerste seizoen en dan vakantie!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf almelo
15 Juli 2022
Sneakpreview Jillis & Leoni
Almelo, Ommen, Hattem en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Een landrover als trouwauto, ik hou ervan! Jillis en Leoni hadden in Afrika elkaar ontmoet en dus inderdaad in de landrover. De dag begon in het gezellige Almelo. Vandaaruit hebben we foto's gemaakt in Ommen bij Landgoed Eerde. Samen met de twee bruidskinderen liepen zij de ceremonie op bij Herberg Molecaten in Hattem. Een prachtige locatie in de bossen. Genoten! Jillis en Leoni heel veel geluk en liefde gewenst!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
09 Juli 2022
Sneakpreview Gert-Jan & Kari
Lemelerveld, Lemele en het Laer | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow! Wat was dit weer een top dag! Samen met Jeroen Strijker (videograaf) waren we in de omgeving van het prachtige Lemelerveld. De rest van de dag werd gehouden op Landgoed het Laer in Ommen. Een heerlijke, ontspannen en mooie dag! Savonds was het één groot feest als afsluiter. Geniet mee met dit prachtig bruidspaar.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
08 Juli 2022
Sneakpreview William & Mariska
Staphorst, Punthorst en Dalfsen| Trouw- en Bruidsfotografie

Langzamerhand naderen we weer het einde van het eerste seizoen. De vakantie staat voor de deur! Nog een paar weken en 5 bruiloften en dat zit het eerste geweldige seizoen er weer op. Vandaag waren we in Punthorst, Rouveen en Dalfsen. Een heerlijke ochtend met geweldig licht. In Punthorst vlak bij Mariska was de fotoshoot in de bossen. Wat een mooie omgeving. Daarna was de ceremonie en verdere middag bij de Veldschuur in Rouveen. De dag werd afgesloten in Dalfsen. Lieve William en Mariska heel veel geluk en liefde.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
02 Juli 2022
Sneakpreview Rienk & Karin
Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Dalfsen, daar speelde vandaag de dag af van Rienk en Karin. Een fantastische dag! Vele emoties en veel gelachen. Bij Onder Ons in Dalfsen was de ceremonie en het geweldige feest. Rienk en Karin, heel veel geluk en veel plezier in Italië in de tunneltent!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf vaassen
01 Juli 2022
Sneakpreview Ruben & Henrieke
Vaassen, Emst en Epe | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag 1 Juli begon anders dan andere bruiloften, want het was ook mijn verjaardag! De L is van Liefde dus maar niet over mijn Leeftijd. Het was de dag van Ruben en Henrieke. Op kasteel Cannenburch hebben we de fotoshoot gedaan. Wat een prachtige locatie met vele mogelijkheden. In de smederij in Epe was de mooie ceremonie. Het was een top dag met lieve mensen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview