fotograaf kampen
12 juli 2021
Sneakpreview Huib en Ilona
Kampen | Loveshoot

Volgende week vrijdag gaat dit heerlijk vrolijk stel trouwen. We hebben fijn gewandelde langs de het Reevediep. Wat een mooie omgeving blijft het toch. De foto's willen ze gebruiken voor op de trouwdag zelf! Dat moet wel lukken met het resultaat. Tot volgende week toppers!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf kampen
09 juli 2021
Sneakpreview Wilbert & Aline
Grafhorst, Kampen en Grafhorst | Trouw- en Bruidsfotografie

Op een heerlijke zomerse dag in Juli trouwden Wilbert en Aline. Om precies te zijn op 9 juli 2021. Tijdens de fotoshoot in de ochtend bracht de vader van Wilbert een brommert langs. Vele wat ouderen onder ons kennen deze nog wel van vroeger. De ceremonie vond plaats bij De Geallery in Mastenbroek tussen de fruitbomen. De vriendengroep zijn voor mij bekende gezichten. Velen zijn hun voorgegaan en mocht ik vastleggen. Dankbaar daarvoor en mooi om te zien hoe ieder weer verder gaat in hun leven! Wat was het een heerlijke en vooral ontspannen dag! Wilbert en Aline heel veel geluk en liefde samen.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
08 juli 2021
Sneakpreview Alex & Dianne
Zwolle | Loveshoot

Volgend jaar gaan Alex en Dianne trouwen en daarom wouden ze alvast een Loveshoot. Super leuk! Dit vooral om de foto's te gebruiken voor de kaarten en wellicht op de trouwdag zelf. We zijn volgens Alex zelf ;-) een klein stukje (wel 6km) wezen wandelen door het buiten gebied van Zwolle. Met een heerlijke zomerse avond zon hebben we prachtige foto's mogen maken. Top! Het was een heerlijke wandeling Alex.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
03 juli 2021
Sneakpreview Matthijs & Lisanne
Hardenberg, Bergentheim en Denham | Trouw- en Bruidsfotografie

"Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad" Na 1,5 jaar uitstel was vandaag dan eindelijk de DAG van Matthijs & Lisanne. Wat heeft dit geweldige lieve stel dit zo verdient. Altijd positief erin blijven staan. De dag begon samen met Nick (videograaf) in Hardenberg. Hardenberg en omgeving kom ik de laatste 5 jaar ontzettend veel. Het voelt altijd weer als thuis komen. Na in Bergentheim te zijn geweest hadden we de shoot op de Sahara in Ommen. Met 25+ graden was het even doorzetten maar wat hebben ze het knap gedaan. De ceremonie en het afsluitende feest was op locatie de Zandstuve in Den Ham. Kanjers, heel veel geluk samen en tot gauw weer!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
01 juli 2021
Sneakpreview Folkert & Marloes
IJsselmuiden, Zwolle en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

01 Juli 2021, de dag dat Folkert en Marloes JA zeiden in Kampen. Ook een hele speciale dag voor de mensen die mij goed kennen. Happy Birthday! Helaas was het weer iets minder voor de tijd van het jaar, maar daar maken wij het beste van. Eerst naar Zwolle in de Dominicanen Klooster en dan naar Tuinland! Wat zijn jullie een mooi, sterk en vrolijk stel. Ik heb van jullie dag genoten.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
26 juni 2021
Sneakpreview Harold & Deliana
Castricum aan zee, Benningbroek en Heemskerk | Trouw- en Bruidsfotografie

Afgelopen weekend waren we in Castricum aan zee voor een geweldige bruiloft. Wat was dat tof! Eerst zijn we smorgens naar zee geweest voor de fotoshoot. Het was een heerlijke warme zomerse ochtend. Harold en Deliana trouwden daarna op Slot Assumburg in Heemskerk. In de voortuin van het kasteel was de ceremonie. Het JA-woord zeggen met het kasteel op de achtergrond, wat wil je nog meer. Daarna lekker relaxen in de binnentuin en door naar Castricum aan Zee. Met de Jeep (de trouwautoo) reden we over het strand richting Strandpaviljoen Bad Noord. Hier werd de dag heerlijk afgesloten met een knal feest! GENIETEN!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf zwolle
24 juni 2021
Sneakpreview Kevin & Bertine
Zwolle, Hasselt en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Gisteren was de trouwdag van dit fantastisch stel Kevin en Bertine. Kevin (blijkbaar met vele andere namen) had er ook onwijs veel zin in want hij begon de dag al een half uur te vroeg bij Bertine in Zwolle. Samen hebben we in maart 2021 al een Loveshoot gedaan dus dat was super fijn met de fotoshoot deze ochtend. In het oude raadhuis in Zwolle was de ceremonie. Heerlijk relaxed. De kerkdienst was een prachtig moment. Een knipoog van God was aan het einde van de dienst. Dit door prachtig Licht dat hun twee bescheen. Kevin en Bertine, wat zijn jullie een geweldig stel. Ik heb alleen maar een lach op jullie gezicht gezien deze dag. Geniet van elkaar en van het leven.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf roggebotstaete
09 juni 2021
Sneakpreview Vincent & Wendy
Roggebotstaete | Familie- Gezinsfotografie

3,5 jaar geleden zeiden deze twee toppers "JA" tegen elkaar! Nu 3,5 jaar verder weer voor de lens met deze twee schatjes erbij! Deze zomerse ochtend waren we in Roggebotstaete. Een plek waar ik graag kom om foto's te maken. Diverse plekken om mooie platen te schieten. Het was weer mooi en bijzonder om jullie zo weer te mogen vastleggen. Herinneringen maken!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dalfsen
05 juni 2021
Sneakpreview Patrick & Margot
Kampen en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Een hele bijzondere trouwdag vandaag. Mijn "kleine" nichtje gaat trouwen! De dag begon 100 meter van mijn huis vandaan (nieuw record, want die stond op 400 meter), samen met Arend-Jan (Adri) van Westerik Media Producties. Met wat hulp via youtube kwam het uiteindelijk wel goed met de stropdas van Patrick. De foto's hebben we gemaakt bij Landgoed Havezate den Berg, waarna we doorreden naar Onder Ons in Dalfsen. (een aanrader) De prachtige kerkdienst was intiem en vol emoties. Wat hebben we genoten vandaag. Bedankt Patrick en Margot! Bij het afleveren van het trouwalbum drinken we samen de whisky.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf staphorst
04 juni 2021
Sneakpreview Piet & Henriƫtte
Staphorst, Zwolle en Genemuiden | Trouw- en Bruidsfotografie

Om 5:00 precies te zijn ging de wekker. Deze prachtige en warme zomerse dag zal in Staphorst beginnen. Heerlijk genietend zat Henriƫtte al klaar terwijl haar haar werd gedaan. Na de mooie first-look zijn we naar het Engelswerk gegaan in Zwolle. Daar was de jurk toch nog wel wat vies geworden, dus tijdens ons bezoek aan het bejaardentehuis de slang met water erop. Geweldig. De dag werd heerlijk afgesloten bij de Kaaihof met sigaren en een koud biertje!
Klik hier voor de volledige sneakpreview