bruidsfotograaf kampen
01 Oktober 2020
Sneakpreview Wilmer & Daphne
IJsselmuiden en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een fantastische locatie is Roggebotstaete. Een prachtige natuurgebied met een oude kas. Voor de trouwdag hadden Wilmer en Daphne een loveshoot gepland. Op een unieke locatie kwamen ze bij één voor een bak koffie en taart. Daaarna trouwen in het stadhuis in Kampen. Hier was de ambtenaar Sandra Koers (Trouwen met Passie) Een echte aanrader.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hasselt
25 September 2020
Sneakpreview Kristian & Lisanne
Hasselt, Staphorst en Dalfsen | Trouw- en Bruidsfotografie

Het blijven prachtige momenten de ochtenden dat beiden zich klaarmaken voor de grote dag. Familie, vrienden en de spanning. Daarna foto's wezen maken bij Staphorst. Wat een geweldig gebied. De trouwlocatie vond plaats bij Hof van Dalfsen in Dalfsen. Hier ook een prachtig avondfeest na een geweldige kerkdienst.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf gouda
24 September 2020
Sneakpreview Peter & Saskia
Gouda, Wezep en Hattem | Trouw- en Bruidsfotografie

In Gouda de stad van de kaas waar de liefde begon. Daar hebben we de fotoshoot gehad. Wat een geweldige stad! Uiteraard kan dan de kaas niet ontbreken. Daarna nog langs de zandverstuiving om zo een mooi contrast te krijgen in de foto's kwa omgeving. Later op de dag de kerkdienst in Hattem. Volop genieten.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
17 September 2020
Sneakpreview Klaas & Henrianne
Genemuiden, Grafhorst en Kampen | Trouw- en Bruidsfotografie

De ochtend begon in Genemuiden. De vader van Henrianne heeft een vissersboot en wat is dan mooier om met zonsopkomst daarmee foto's te maken op het water. Geweldig! De kerkdienst was in Kampen. Gelukkig kan het in deze tijd van corona toch heel bijzonder en intiem zijn.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf emmeloord
11 September 2020
Sneakpreview Jordy & Janieke
Mastenbroek, Kampen en Emmeloord | Trouw- en Bruidsfotografie

In het prachtige Kampen en omgeving trouwden Jordy en Janieke. Met de trouwauto van Nostalgico uit Elburg zijn we naar de trouwlocatie de Goudenzaal in Kampen gereden. Wat een klassieke plek om te trouwen en het licht is daar gewedlig! De kerkdienst in Mastenbroek kon gelukkig op gepast manier doorgaan.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
10 September 2020
Sneakpreview Loveshoot Piet & Henriëtte
Heerde | Loveshoot

Na een diverse plek waren Piet en Henriette opzoek. Deze vonden we in Heerde. Wat een heerlijke ochtend hadden we. Van lopen aan het water tot een wandeling in het bos en over de heide. Zo hebben we mooie diverse foto's kunnen maken wat een prachtig contrast maakt.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

bruidsfotograaf kampen
29 Augustus 2020
Sneakpreview Loveshoot Nick & Ariadne
Kampen | Loveshoot

Wat een geweldige locatie! Water, boten, touw en een scheepswerf. Je hebt dan gelijk een mooie sfeer waar zij van houden. Persoonlijk. Volgend jaar gaan Nick en Ariadne trouwen en vandaag hebben we alvast de liefde vastgelegd. Ik kijk al uit naar volgend jaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
28 Augustus 2020
Sneakpreview Dennis & Alies
Hardenberg, Dalfsen en Rheezerbel | Trouw- en Bruidsfotografie

De dag begon in het prachtige Hardenberg. Vandaar uit naar de Rheezerbelt en in de omgeving foto's maken. Wat een prachtige hollandse luchten. De ceremonie was op de trouwlocatie Auberge 't Asje in Dalfsen. Midden in de bossen een mooie locatie. Tijdens het feest zijn we nog even naar buiten geweest om nog wat sfeerfoto's te maken. Het was top met jullie!
Klik hier voor de volledige sneakpreview