fotograaf oldebroek
20 Oktober 2023
Sneakpreview Bart & Nienke
Oldebroek, Wezep, Elburg en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Wat een toppers zijn deze twee! Bart en Nienke trouwden vandaag op een echte herfstdag. Windkracht 4 / 5 en heel veel regen. Maar dat mocht de pret niet drukken! In het klooster in Elburg hebben we samen met Jeroen Strijker fantastische beelden mogen maken. Van daaruit naar Rijsgaardhoeve. Daar de prachtige ceremonie en lunch. Als afsluiter naar de Agnietenberg in Zwolle.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ermelo
11 Oktober 2023
Sneakpreview Evert & Elseline
Ermelo, Uddel en Renswoude | Trouw- en Bruidsfotografie

Wow, wat een dag en wat een ochtend! Deze heerlijke trouwdag in Oktober begon met een hele mooie ochtend. Wat een licht! We begonnen deze dag met Evert en Elseline in Ermelo en Uddel. Op de veluwe was de fotoshoot en ja ook wij hebben de wolf gespot. De dag was verder in Renswoude bij de Hof. Geniet mee met dit prachtige stel!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf ede
06 Oktober 2023
Sneakpreview Erik & Heleen
Lunteren, Barneveld en Ede | Trouw- en Bruidsfotografie

Vanmorgen ging de wekker dit keer vroeg. Om 4:45 ging de wekker om zo op tijd te kunnen zijn in Lunteren. Daar was de bruiloft van Erik en Heleen. Een geweldige dag met prachtige mensen en wat een mooi weer! In dit tijdstip van het seizoen worden wij als fotografen heel blij met het licht. Genieten! Erik en Heleen, heel veel geluk samen!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
02 Oktober 2023
Sneakpreview Matthijs en Lisanne
Hardenberg en Ommen | Zwangerschapsshoot

Matthijs en Lisanne ken ik al een tijdje. In 2021 is dit heerlijk stel getrouwd en mocht ik al hun trouwdag vastleggen. 2 jaar later staan we aan de andere kant van de zandvlakte voor hun zwangerschapsshoot. Op deze prachtige zomerse avond (in oktober) hebben wij dit prachtig mogen vastleggen. Geniet er nog samen van en ben heel benieuwd!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf nijeveen
29 September 2023
Sneakpreview Harjan & Marieke
Nijeveen en Zwolle | Trouw- en Bruidsfotografie

Vandaag waren we in Nijeveen voor de bruiloft van Harjan en Marieke. Wat een feest! Een heerlijke dag met veel liefde en emoties. Bij de Agnietenberg in Zwolle was de gehele dag. Het was een top dag! Toppers, veel geluk en liefde voor jullie en we zien elkaar snel weer.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf genemuiden
22 September 2023
Sneakpreview Jaap en Iris
Genemuiden, Hasselt en Hoogeveen | Trouw- en Bruidsfotografie

Drenthe was vandaag de place to be. Wat een mooie dag en wat een prachtige omgeving. Samen met Nick Ontwerpt (videograaf) samen mooie momenten vast mogen leggen. Bij Paviljoen Nijstad was de ceremonie en de volledige dag. Een locatie die er mag wezen. Heel veel geluk samen en we spreken elkaar!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf heerde
20 September 2023
Sneakpreview Jesse & Lotte
Heerde, Schaapskooi | Loveshoot

Een prachtige avond in september op de heide bij Heerde. Samen met Jesse en Lotte die de Loveshoot een tijdje geleden hadden gewonnen mooie foto's wezen maken. Wat een heerlijk, enthousiast en vrolijk stel. Met een mooie zonsondergang maakt het plaatje helemaal compleet. Dank je wel toppers voor deze gezellige avond.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf dronten
15 September 2023
Sneakpreview Chris & Julia
IJsselmuiden, Kampen en Dronten | Trouw- en Bruidsfotografie

Een geweldige dag met veel bekenden. Altijd leuk om na jaren weer stellen te zien die ook zijn getrouwd en mocht vastleggen! Samen met RTC Media zijn we op pad geweest. Een super dag met heerlijk weer. Daarom de groepsfoto op de steiger, maar nader inzien toch maar aan het vaste land (het scheelde niet veel, maar wat hebben we gelachen) Het knallende feest was bij At Sea. Een mooie dag met vele momenten!
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf nijkerk
14 September 2023
Sneakpreview Thobias & Nina
Almelo, Barneveld en Nijkerk | Trouw- en Bruidsfotografie

BAM, wat een dag! Geweldige mensen, prachtige locaties en wat een mooi bruidspaar! Vandaag waren we in Almelo en vandaaruit naar Barneveld. Bij Moekes was de verdere verloop van de dag. De ceremonie, kerk en feest! Dank je wel Thobias en Nina voor deze prachtige dag en jullie openheid en liefde.
Klik hier voor de volledige sneakpreview

fotograaf hardenberg
09 September 2023
Sneakpreview Gert-Jan & Babette
Hardenberg, Radewijk en Ommen | Trouw- en Bruidsfotografie

Hardenberg, bijna mijn tweede thuis! Wat een prachtige omgeving en wat een lieve en hartelijke mensen. Ik kom nu al bijna 6 jaar regelmatig in deze omgeving. Net als vandaag bij Gert-Jan en Babette. Een heerlijke bruiloft op eigen terrein midden in de natuur. Met vele bekenden was het fantastisch! Geniet mee!
Klik hier voor de volledige sneakpreview