Informatie

trouw-bruidsfotograaf-kampen

Wat super dat je mijn website bezoekt en welkom! Ik ben Dennis Esselink en fotografeer al sinds 2006.

Fotografie is mijn passie en het is elke keer weer een uitdaging om dat ene moment op een unieke manier vast te leggen. Dat probeer ik elke keer weer te doen. Elke bruiloft, familieportret en documentaire gezinsfotoshoot is weer uniek en dat maakt het ook zo mooi! Daar geniet ik van.

Vanaf 2016 heb ik mijn vaste baan naast mij neergelegd en ga ik volledig voor mijn passie...en dat is fotografie! Zo kan ik echt het uiterste eruit halen. Ik ben erg dankbaar dat ik dit kan en mag doen.
Geniet (!) en als je nog vragen hebt stel deze dan gerust. Ik help jullie graag verder.

Groetjes, Dennis

Referenties


‘Mooi om te zien hoe Dennis tot het uiterste gaat voor hét perfecte plaatje’ Natuurlijk waren we al gevallen voor zijn professionele portfolio, door Dennis zijn enthousiasme en initiatiefrijke houding wisten we al gauw dat de fotografie in vertrouwde handen lag. Je kan vooral concluderen dat wanneer je tijdens je eigen bruidsreportage de fotograaf staat te bewonderen om zijn gedrevenheid en enthousiasme, het een vrij zorgeloze dag is. En dat zegt weer veel over hoe makkelijk en goed Dennis zich aaneensloot in ons gezelschap. Alle bijzondere momenten heeft Dennis weten te vatten in prachtige beelden, zonder ook maar opvallend te zijn geweest. Het is misschien gek om na één dag te benoemen; het voelt alsof Dennis één van onze vrienden op onze bruiloft was. Wat zijn wij blij dat jij onze fotograaf was, bedankt Dennis! - Energiek – behulpzaam – vertrouwd - professioneel - perfecte plaatje –
Groeten, Maarten en Mandy
We zijn erg blij dat Dennis onze mooie trouwdag heeft vastgelegd. Op de dag zelf bleef hij heel netjes op de achtergrond maar hij wist wel de regie te nemen wanneer dat nodig was. Door zijn ervaring weet hij de belangrijkste momenten perfect vast te leggen die voor ons van veel waarde zijn. Hij maakt gebruik van de juiste composities op het juiste moment. Het fotoboek maakt hij ook geheel na eigen wens, waardoor we nogsteeds met veel blijdschap terug kijken op onze onvergetelijke dag! We raden iedereen Dennis aan want hij heeft veel vakkennis, passie, enthousiasme, begrip voor je wensen en hij is een aangenaam persoon om mee op te trekken! Dennis bedankt!!
Groeten, Thomas en Alette
Sinds een week hebben we ons trouwalbum in huis, en wat zijn de foto's mooi geworden! Alle bijzondere momenten zijn vastgelegd, terwijl we op de dag zelf zijn aanwezigheid nauwelijks merkten. Dennis is een spontane fotograaf, die zich gemakkelijk weet te mengen in een groep mensen, waardoor je niet constant het gevoel hebt dat er een camera op je gericht staat. Daarnaast is hij professioneel, waardoor we na het voorbespreken van de dag ons geen moment zorgen hebben gemaakt of het met de foto's wel goed zou komen. Als kers op de taart was het fantastisch dat hij 's avonds de ouderboekjes al af had, zodat we daar onze ouders en grootouders mee konden verrassen. Kortom: we zijn erg blij dat we Dennis gevraagd hebben om onze trouwdag te fotograferen!
 Groeten, Mark en Julia
Enorm bedankt voor je prachtige mooie foto’s, ons hele huis hangt vol met trouwfoto’s en we genieten nog steeds na van deze dag. Een van de mooiste dagen van ons leven, onze trouwdag! Keer op keer laten we met plezier en trots de foto’s zien aan familie, vrienden en kennissen. Van hen krijgen we zulke positieve reacties op het resultaat. Maar ook je positieve aanwezigheid op onze trouwdag vonden wij en de gasten prettig. Je hebt ongemerkt foto’s gemaakt op de ceremonie momenten, we hebben je niet eens doorgehad en toch zijn het super foto’s geworden. Zelfs onder onze trouwdienst zong je onder het fotograferen de liederen mee, ook jij was aan het genieten van dit speciale moment! Je stond open voor ideeën en de samenwerking met jou vonden wij erg prettig. De klik was er meteen en dat was te merken in de gesprekken voor de trouwdag maar ook op de dag zelf. Wat hebben we plezier gehad met de shoot. Je bent een fijne fotograaf waar je goed mee kunt samenwerken en vooral ook mee kan lachen op je trouwdag! Een aanrader voor iedereen! Bedankt!
 Groeten, Gerjan en Nathanja
Wij zijn ontzettend blij dat wij Dennis Esselink als fotograaf hebben gekozen voor onze bruiloft. Dennis zijn persoonlijke benadering hebben wij als zeer prettig ervaren. "De klik is belangrijk", aldus Dennis. En deze klik was er dan ook zeker. Dennis is iemand die enthousiast is, je helemaal op je gemak kan stellen en ontzettend creatief is. We zijn dan ook erg blij dat we volledig op Dennis zijn inzicht en creativiteit hebben vertrouwd. De trouwfoto's zijn namelijk precies zoals we hadden gehoopt. Ontspannen, spontaan en persoonlijk. Dennis, ontzettend bedankt!!
Groeten, Nick en Lindy
Dennis is een super fotograaf mega enthousiast en heeft goede ideeën!! Ook neemt hij de tijd om foto's te maken en staat open voor nieuwe ideeën. De foto's van onze trouwdag zijn super en ook de foto's waar onze hond op staat zijn GEWELDIG! In een woord SUPER fotograaf. Wil je mooie en bijzondere foto's die niet iedereen in het boek heeft staan kies Dennis!
Groeten, Anne en Talissa
Voor en tijdens onze trouwerij hebben we Dennis leren kennen als een betrokken en enthousiaste fotograaf. Hij liet de dag echt onze dag zijn en was op de achtergrond aanwezig, wij (en onze gasten) hebben hem bijna niet opgemerkt. Toch is alles fantastisch en tot in detail vastgelegd! Ook de reportage was erg ontspannen, beide houden we niet van poseren voor foto’s maar deze reportage was leuk om te doen. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en de aangedragen ideeen zijn misschien nog wel beter uitgevoerd dan dat wij ze bedacht hadden. Zijn oog voor compositie en lichtval zorgen voor gave, eigentijdse en kloppende foto’s. Halverwege de reportage wilde de trouwauto geen meter meer rijden en hadden we nog maar weinig tijd over voor de foto’s op het strand. Rennend over het strand hebben we toen onder tijdsdruk nog geweldige foto’s kunnen maken waarin dit niet in terug te zien is. Na meer dan 30 keer bekijken blijven de foto’s nog steeds heel erg mooi, we raken er niet op uitgekeken! Dennis bedankt!
Groeten, Rick en Margriet Odink
Via een advertentie van facebook zijn wij terecht gekomen op jouw website. Na het bekijken hiervan waren wij direct enthousiast. Na enig mailcontact hebben we een afspraak gemaakt en vanaf minuut 1 was de klik goed aanwezig. Wat ben je een aardige open kerel met humor, het voelt direct vertrouwd. Op DE dag wisten we wel dat jij er was, maar we hebben je niet of nauwelijks gezien. Wat zijn we blij met onze mooie trouwfoto’s!!! Wat heb je dit goed gedaan en ook ben je zelf nog met ideeën gekomen voor plekken voor de foto’s. We zijn super blij dat jij onze fotograaf was en wij zullen jou bij iedereen aanbevelen. Nu gaan we lekker nagenieten van alle mooie foto’s die jij van ons hebt gemaakt.
Lieve groet, Jasper, Inge en Kim.